Tüm türkiye askere tam destek verirken, TSK dünyanın en iyi ordularından olmasına rağmen, pkk dan çapulcular diye bahsetmesine rağmen, amerika ile uydudan izleme yapılmasına rağmen bu işin neden bitmediğini aklım almıyor..!!
Haberi yeni duydum ve çok üzüldüm. Bütün gün haber falan izlememiştim. Hepimizin başı sağolsun mekanları cennet olsun.
@systemer
Zaten istedikleri de bu be kardeşim. Senin aynen bunu düşünmeyi istiyorlar. PKK nın bitmemesinin nedeni PKK nın iç dinamiklerden değil dış dinamiklerden beslenmesidir. PKK kürtlerin hakkını savunmaz Türkiye ye karşı kürtleri kullanan ingilizlerin amerikalıların hakkını savunur.
Öyle dağa çıkıp eşkıyalık kolay mı sanıyorsunuz? İstihbaratı, silahı, mühimmatı, lojistiği, iletişimi...
Birileri bu işi Ergenekon a falan bağlamaya çalışıyor. Utanmasalar kendi terör örgütümüzü kendi istihbaratımız ile kurduk diyecekler. Hatta kendi istihbaratımız ile DTP yi kurdum kendi ülkemizi bölmeye çalışıyoruz değil mi?
Tarihi süreçleri olgulara bakarak incelemezseniz işin magazin boyutu ile uğraşırsınız.
Yani sen Türkiye'deki terör ve devlete karşı kalkışma olgusunu 33 er şehit edildi, 10 asker pusuya düştü, diyarbakır da gösteri oldu diye incelersen işin özünü kaçırırsın.
Tam da istedikleri bu. Dezenformasyon.
PKK emperyalist güçlerin ortadoğuda oynadıkları bir oyunun son perdesidir. Daha önce aynı oyunu Ermeniler ile oynadılar Osmanlı zamanında. Bu oyuna iştirak eden etmeyen tüm ermeniler çok acı çektiler.
Şimdi emperyalist eller kürtleri kullanıyorlar. Ve maalesef bu emperyalist ellere teslim olan kürtler yüzünden vatanına milletine sadık kürtler de acı çekiyor baskı görüyor ve görmeye devam edecek...
PKK nın kurucuları ilk silahlı eğitimlerini ortadoğuda Filistin kurtuluş örgütünün kamplarında almıştır. Gayri nizami harp teknikleri konusunda NATO müttefikimiz! Yunanistandan gelen Rum subaylarca eğitilmişlerdir. Başta İngilitere, Fransa, Belçika olmak üzere tüm avrupa da Türkleri haraca kesmelerine ve maddi destek sağlamalarına avrupa ülkeleri ses çıkarmamaktadır.
Yani PKK Türk devletinin bitiremeyeceği bir şey değildir ama çapulcular üzerinden emperyalist güçlerin Türkiye ye açtığı bir gayri nizami harptir.
PKK nın bitirilmesinin yolu tektir ve kesindir. Ama bunun sorumluluğunu alacak bir siyasi irade ve karşımıza çıkacak bedeli ödemeye hazır bir halk yoktur.
Çünkü PKK yı bitirmenin yolu Kuzey Irak a girip Musul Kerkük e kadar tüm Kürt bölgelerde esip gürlemek. İçerideki PKK yandaşlarını ve dışarıdaki miltanlarını idam etmek, peşmergeleri perişan etmek, Amerika yı karşına almak, Avrupa Birliği müzakerelerinden atılmak, soykırımcı Türkiye imajını perçinlemek ve muhtemel ambargo ve ağır ekonomik yaptırımları göğüslemektir.
PKK nın tek çözümü budur. Sen sınır güvenliğini ihlal eden her ülkeye savaş açacağını göstermezsen bu soysuzlar her zaman kendilerini kollayacak bir Türk düşmanı bulurlar. Sen de biz herşeyi yapıp neden bu terör örgütünü bitiremiyoruz diye yılgınlığa düşersin. Oysa biz terörü bitirecek hiç bir ciddi hamle yapmıyoruz sadece günü geçiştirmeye çalışıyoruz. Her şehidimize sadece 48 saat ağlıyoruz.
Daha önce siyasi yorum yazdığım için banlandım. Ama banlanırsam yine banlanayım. Bu soysuzlara karşı yeterince etkin politika izlemeyen her hükümeti ve bireyi her platformda sonuna kadar eleştiririm. Biz bu vatanı piyangodan kazanmadık.
Tekrar hepimizin başı sağolsun...
saygılar