Abuk sabuk falan değil sen yapıyorsan başkası yaparsa da itiraz etmeyeceksin o zaman. Yapılmasını istemediğin bir şeyi kendin de yapma. Ha haber ha yorum sonuç olarak hepsi 1. ligde hepsinin aynı kategoride haberlerinin paylaşılması yorumlarının yapılması gerekir o zaman senin dediğine gelirsek.

Ayrıca ifadeleri kullanılırım, kimsede bişey diyemez.
Bahsettiğin konuyu kim açmış bak bakayım ? Ben altına yorum yapmışım. Orada önemli bir konu var ve haber başlığı açılmış. Bu arkadaşın açtığı ise abuk subuk bir yorum başlığı. " Bütün takımlar için böyle başlıklar açarsak ne olur ? " diyorum ben sana ama sen tuttuğun takımı koruma psikolojisi içerisinde etrafa saldırıyorsun. Ben Karşıyaka büyük takım, küçük takım yorumu yapmamışım sen kalkıp diyorsun ki " Sakarya hakkında konu açılıyorsa Karşıyaka hakkında hoplaya zıplaya açılır. " Önce bir oku, anla karşındaki ne diyor. Yorum yaparkende seçtiğin kelimelere dikkat etsen iyi olur.
Burası bir webmaster forumu, taraftar forumu değil. Dozunu kaçırmadan futbol hakkında tartışıyoruz. Yok ben kendi haklarımı kullanırken başkalarının hakkını ezerim diyorsan yanlış yerdesin.
Bu başlığa son yazım. Hadi selametle.

..