Arkadaşlar yarışmaya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan bazı arkadaşların logolarının site önizlemesini rica edeceğim. Kazanan logo % 90 bu logolardan biri olacak. Yarışma hala devam etmekle birlikte bu saatten sonra katılanların şanslarının çok fazla olamayacağıda bir gerçek.
Karar vermek için logolarınızın site önizlemesi bize çok yardımcı olacaktır.
Site önizlemesini rica ettiğimiz arkadaşlar ve logoları:
Volkan Yılmaz: Kendisi zaten site önizlemesi gönderdi.
Avagado: Her iki logosununda site önizlemesini rica ediyoruz.
Onlinerapmuzo: Logosunun site önizlemesini rica ediyoruz.
ByOus: İlk gönderdiği logonun site önizlemesini rica ediyoruz.
Allback: 2, 3 ve 4. logolarının site önizlemesini rica ediyoruz.
KontW: Logosunun site önizlemesini ica ediyoruz.
Grafik: Son logosunun önizlemesini rica ediyoruz.
AzRael83: Her iki logosununda önizlemesini rica ediyoruz.
Esen1957: Önizleme mevcut ama o kadar fazla yazı varki üzerinde ne logo nede site görünüyor. Biraz daha net bir önizleme rica ediyoruz.
tdemirtas: ilk logosunun önizlemesini rica ediyoruz.
HostSupport: logosunun önizlemesini rica ediyoruz.
Önizlemeleriniz için Volkan arkadaşımınki gibi bir önizleme çok iyi olacaktır:
http://img27.imageshack.us/img27/4681/untiaatled.png
Logo önizlemeleriniz ne kadar demo yazısız net bir görüntü olursa o kadar memnun oluruz. Logolarınızın site önizlemesini gönderme zorunluluğunuz yoktur. Ancak karar vermemizde bize çok yardımcı olacağını düşünüyoruz.
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yakın bir zamanda ekyerlestirme.com sitesi içinde bir yarışma düzenleyebiliriz. Bunun bilgisini bu yarışmada olduğu gibi yine sizlere ileteceğim arkadaşlar.
Yaışmaya gösterdiğiniz ilgi için ayrıca teşekkür ederim. O kadar güzel logolar varki seçilen logo ile seçilmeyenler arasında büyük bir fark olmadığını düşünüyorum.
Saygılarımla.