ben olayı duymadım görmedim bilmiyorum tabi gittik maçımızı izledik geldik , ama taa altayın süper ligden düştüğü yıllara varan bazı olaylar mevcut , sakarya tribününde Altaya küfür eden göztepelilerin olduğuda gerçek alsancak stadında sakaryalıların yanında yer almıştır göztepeliler ve küfür etmişlerdir dışardada azınlık olamalarına karşın tadsızlık çıkartmışlardır.
yani bunu lamı cimi yok sen göztepelilerle bir oluyorsun altaya küfür ediyorsun ama olan olaylar enteresan geliyor hiçde enteresan değil ban sakarya ile altayın arasında olan bir çok maçda olaylara şahid oldum deftere yazılacak çizilecek birşey yok herşey ortada.
her lafda anadolu deriz kahpa bizans deriz işte birlik olalım deriz şehrimizin takımlarını tutalım deriz ama izmirli olup göztepeli olup bir altay - sakarya maçında sakarya tribününe geçip göztepe atkılarıyla altaya küfür eden insanları aramızda tutarız.
Bu şey gibi bana dokunmayan yılan veya benim işime gelen yılan bin yaşasın.
Herkes istediği olayı kendine göre yontar bu bariz bir gerçek kimse sütten çıkma ak kaşık değil.
Eğer fair play ve etik bir taraftarlık anlayışınız var neden kendi şehrine ihanet eden insanlara izin veriyorsunuz ? konununda uzamasına gerek yok tabi ben bu yazıyı suçlamak içinde yazmadım sadece olan şeyleri yazdım şu yukarıda yazdıklarımın hiç birisi olmamış birşey değil sakaryalıların arasında bir çok göztepe taraftarı mevcuttu ve stad çevresinde husumet yaratmışlardır.
Ha son olarak bu yazımın yazılma sebebi sanılmasınki olay çıkaran altaylıları savunmak her taraftarın içinde holigan saldırgan insanlar vardır bunalrın yaptıklarını tüm altay camiasına maal edemezsiniz.Olan olaylardada hak hukuk var gereken cezalar verilmeli.