Benim fikrim Netfactor firmasının bazılarına koca bir çalım attığıdır. Ancak bunun beraberinde neler getireceği akıllarda halen soru işaretidir. Zira ülkemiz datacenterlarında bu kadar hat kapasitesinde çalışan yetkin elemanlar ve teknik personel olmadığı için sıkıntı çekebilirler. Diğer firmalar ise netfactorün yaşadığı sıkıntılardan kendilerine ders çıkarıp aynı yanlışı yapmayarak teraziyi kendilerine çevirebilirler...
Ha birde diğer yandan bakalım olaya, netfactor firması uzun vadede sorunsuz hizmet sağlarsa ve teknik ekibini iyi eğittiyse bu konuda ilk olmanın meyvesini her zaman yiyecektir diye düşünüyorum, zira rakipleri arasında aylarca reklam yapıp hizmeti başlatmayanı mı ararsın, araya bayii koyarak benden direk alamazsınız gidin ülen bayiimizle muhattab olun diyen mi ararsın halen bu konuda somut adımlar atamamış firmalar var...
Yinede dışarıdan bakan biri olarak önümüzdeki 2 sene boyunca Türkiye'de bu hattı kullanmayacağımı ve kasalarımı çekmeyeceğimi adım gibi biliyorum. Hele siz bi sorunları aşın beraber öğrenin, tecrübeniz olunca geliriz dert etmeyin.