penalty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu mesajinla bir cuval inciri berbat etmissin hocam. bu nasil yazidir, bari ulu orta küfür etme ayip. 5 sayfa bosu bosuna php Coder sendikasi baskani gibi yazmis cizmissin sonra bu forumlarda bana göre pek bir degeri olmayan rep konusunda seviyesiz bir yaklasim göstermissin.
Bu arada esintihosting niki baska birisine ait bir yazilimi alip kendince ufak tefek degisiklikler ile kendisine aitmis gibi piyasaya süren bir kisi ve konuyu aklima getirdi. nik benzerligi olabilir, emin degilim,
sadece demek istedigim bu mesajin sikayetci oldugun - rep verme konusunda sana saganak yagmur gibi - rep yagdirtacak seviyesizlik iceriyor. Birde - Rep veren kisi ismini yazsa diyelim, ne olacak merak ettim? kan davasina dönecek gibi külhanbeyi yaklasimlar animsatiyor, yok ismini yazar erkek adam vs. Bunlar ho$ haraketler degil.
saygilar

bir cuval incir mi berbat olmuş çok üzüldüm

arkadaşım konunun neresindesin sen ? ne rep i ya kalanıda sen al rep umrumdamıki sanki adamlar haksızlık yapıyo ona sıkılıyorum ben.

-rep le adalet dağıtıyolar kendi caplarında

sanata hakaret ettikleri yetmiyo - rep le yazdıkları mesajlarla şahsımızada hakaret edilio

-rep = seviyesizlik

durduk yere sana seviyesiz dense buna sıkılırsın heralde

o bir cuval incir icinde kusura bakma ama o arkadaşlar o mesajı aynen iyade ediyorum seviyesiz olmak gerekiyomuş

durumla alakası olmayan arkadaşlar lütfen kusura bakmasın sizden ayrıca özür dilerim