eSintiHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya bu - rep veren kimse deli kanlı olsun cıksın desinki ben - rep verdim ne adi yaratıklarsınız siz ya özgürce düşüncelerimizi yazamayacakmıyız 6 tane rep in kalmış it herif onuda al egonu tatmin et gerek ce olarakda sana it dediğimi one sürersin nerene sokucaksan o repleri insanı günaha sokarsınız ya
kim oldukları acık bir yazılımcı bu konuda bana - rep vermezdi warezciler 100 liraya iş yapanlar 16 yaşında ki coluk cocuk takımı adam sınıfında olsaydılar - rep le cevap vermezler cümle kurardılar
bukadar yazılımcı bu konuya sahit oluyor okuyor destek verenlere teşekkür ederek burdan bütün programcı arkadaşlara şunu söylemek istiyorum
pazarınızı bi it sürülerine bırakmayın bu hırsızlara bırakmayın bunlara ne dense az zoruna giden - rep veriyo en burda - rep vermenizi gerektirecek bir yorum yazmadım
doğrucuyum
adam scriptımı forumda satma dedi ben bir programcı olarak emegine saygı duydum ve o adamın hakkını savundum bugun sana yarın bana
ben bütün emekciler icin 100 lira teklifi hakaret sayarak sesimi duyurdum bunda - rep verilecek bir durum yok
bu durumda -rep inde değilim + rep indede değilim ben zaten esintihosting nicki kullanmıcam esintihosting.com.tr bu teknoserver.net a devredilmiştir o neden le bu esintihosting nickinde - 50000 repimde olsa + 500000 repim de olsa
benim işime yaramaz
benim sıkıldıgım nokta haksızlık arkadaşlar inaları özgür bırakın rep le tehtit etmeyin yazsınlar yorumlarını
ordan burdan bilgi calıp gelip paylasım yaparak + rep alıyosunuz sonra insanları - rep le tehtid ediyosunuz
orda kalanıda rep lerimide alın ...................................... artistler aslında ezikler demem daha doğru emek calana başka ne denirki
bu mesajinla bir cuval inciri berbat etmissin hocam. bu nasil yazidir, bari ulu orta küfür etme ayip. 5 sayfa bosu bosuna php Coder sendikasi baskani gibi yazmis cizmissin sonra bu forumlarda bana göre pek bir degeri olmayan rep konusunda seviyesiz bir yaklasim göstermissin.
Bu arada esintihosting niki baska birisine ait bir yazilimi alip kendince ufak tefek degisiklikler ile kendisine aitmis gibi piyasaya süren bir kisi ve konuyu aklima getirdi. nik benzerligi olabilir, emin degilim,
sadece demek istedigim bu mesajin sikayetci oldugun - rep verme konusunda sana saganak yagmur gibi - rep yagdirtacak seviyesizlik iceriyor. Birde - Rep veren kisi ismini yazsa diyelim, ne olacak merak ettim? kan davasina dönecek gibi külhanbeyi yaklasimlar animsatiyor, yok ismini yazar erkek adam vs. Bunlar ho$ haraketler degil.
saygilar