anilptc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu geçin artık bunları. 8 tane gol yedi mi beşiktaş? Evet. Liverpool bunun formasını yaptırdı mı? Evet. Biz birşey uydurmuyoruz ki gerçekte olmuş bir olayı konuşuyoruz. Burada konuşulanlar arasında 1 tane yalan veya hakaret içeren yazı varsa buyrun dava edin...
Not: Aynı t-shirt yapılırsa vs telif hakkı konusunda haklısınız istediğiniz yere şikayet edersiniz ama gelip de dalga geçmenize izin vermiycem demek çok mantıksız.
Mantıksız değil gayet açık ve net. Bazılarının küçük fikirliliğine acıyorum sadece, ortamı geren ben değilim, ama değerlerine küfür edilen benim. Gidin liverpool'un resmi sitesinden alın bişey demem, ama buyrun semtte giyin onları... Fakat herhangi bir korsan baskı durumunda bütün ilgili birimleri bilgilendireceğimden ve bizzat şikayette de bulunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Sonuç alınamazsa farklı yaptırımlar olabilir mi? Neden olmasın... Bir takımı tutmak ayrı bir şey bir takıma saldırmak ayrı bir şey.Benim bugüne kadar ne Fenerbahçe'yle ne de Galatasaray'la tahrik edici ve küçük düşürücü bir mesaj yazdığımı göremezsiniz üstelik çok da aktifimdir spor başlıklarında. Saygı görmek isteyenler önce saygı göstermesini öğrensinler.
Yazdıklarım çok açık ve nettir sanıyorum.
Beşiktaş düşmanları ortalığı boş sanmasın....

Benimle özel sorunu olan da buyursun özelden yazsın....