calvinklein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben asp.net de yazıyorum mssql veritabanı.bu arkadaşın istediği işi minimum taş çatlasa 400 liraya yaparım.ama kodlarımı dll yaparım sonra 256 bitle şifreler sunucuya yüklerim...
bunları öğrenmek için gecelerimizi gündüzlerimi veriyoruz.çok düşük fiyatlar çekiyolar.bazen hani verilen işlere gireyim diyorum.fiyatları o kadar aşağı çekiyolarki elimi bile sürmem diyorsunuz...Zaten bu işe emek verenler böyle abuk sabuk düşük fiyatları görünce ellerini sürmüyolar işe
sizlere -rep veren arkadaşlarada selam olsun.50-100 lira ile işler yapın piyasayı düşürün sonrada sizin yaptğınız eksik işler yada kötü işlerden sonra bütün coderlara ters yaklaşıyor müşteriler.
Dostum ben forumda açılan gittigidiyor gibi bir site isteyene cevap yazan birine aynı senin söylediğinin benzerlerini yazdım bir bakarsın. 4000 tl ye gg gibi site yaparmış. 23 yaşında olup 9 senelik tecrübesi varmış. Burada bu şerefsizler bira parası veya iddaa kuponu yazmak için iş yapıyor biz ve yanımızda çalışanlar bu işlerden ev geçindiriyoruz. Ama hata bizde bu zibidilerle aynı havayı burada soluyoruz. Bırak bu zibidilere iş yaptırsınlar, paraları ile rezil olsunlar. Ben bu foruma üye olalı 2 ay oldu. Üye olma nedenimde bu rezil fiyata rezil işleri kim yapıyor merakımdan. Herneyse ben öğreneceğimi öğrendim. Alan da satanda hırsızdır. Yazdığım kodlar 3 ay sonra warezden bulunup editlemem için yine bana dönüyorsa yazıklar olsun.