aleykum selam
Know kardeşim, kuralları kendine yormuşsun resmen
Alıntı
-Tekliften vazgeçmek istiyorsanız bunu açık artırma sürerken yapabilirsiniz, sonlandıktan sonra teklifinizi geri çekemezsiniz.
diyorsun,
tekliften vazgeçmek istiyorsanız diyor, satışı iptal etmek istiyorsanız değil. yani satıcı için geçerli değil alıcı için geçerli bu kural.
sen gidip az teklif geldi diye siteyi satılığa çıkar. ordada düşük teklifler geldiği taktirde bu sefer nereye açıcaksın konuyu merak ediyorum?
o kadar pm attım, kötü mü ettim? aramızda halledelim dedim. yok..
sen kafana göre gidip domaine site kurup site şeklinde satcam diyip satışı ortadan bölemezsin. domain bende kalsada kalmasa da satışı iptal edemezsin, başka şekillerde satamazsın.
elbette başka bi kategoriye taşıyamazsın diye bişey yok. ama verdiğimiz teklifleri, o andan itibaren geçen süreyi de yok sayamazsın.
sen domaini satmıcam diyorsun ama bende alacak değilim

ama -itraderımı da paşa paşa vereceğim. çünkü bu benim hakkım
ne demek ya her domain satan o zaman site kurup site satışından devam etsin satışını...
edit :
hem güzel kardeşim, konuda zaten siteyi tamamen veriyordun (host dahil olmak üzere) yani siteyi satıyordun. alıp sonra site satışı bölümünde satman ne kadar etik ? 2 sattığın şey arasında bi fark yokken nasıl iptal edebiliyorsun satışı ?