Şunu söylemek istiyorum biz hatalıyız fakat oda hatalı diyerek bana suç atmayın.Bu konuya yazmıyorsam konuyu takip etmiyor değilim.Sadece sizin konuşmalarınıza toplu şekilde cevap vermek istiyorum o yüzden.
1-@ugurluhosting Ben teknik bir arızadan yada teknik bir hatadan vs. bir sorun yüzünden sizi buraya taşımadım.Eğer öyle yapmış olsaydım webadam hostingi burada şikayet ederdim.Neden derseniz diskteki arızadan dolayı sistem geri yüklemesi yapıldı ve sizin taşıdığınız veriler o sistem geri yüklemede olmadığı için yeniden ve temelli siteler silindi.Ama buraya gelip konu açmadım.Eğer o arkadaşlar takip ediyorlarsa evet böyle oldu diyebilirler.Hatta msnde konuşmalarımda bu olayların üst üste gelmesi yüzünden sinirli şekilde konuşmam yüzünden kendilerinden özür bile diledim.Fakat sizin yaptığınız istemli bir şey ve sizin kontrolünüzde gerçekleşen bir olay. O yüzden sizin kontrolünüzde gerçekleşen bir şey yüzünden ben mağdur olduysam bu benim hatam değil sizin hatanızdır.
2-@okedoke arkadaşım ben hiç ağzımdan hiç yok ulaşamıyorum yok işte arkadaşlar ulaşılmaz diye bir söz söyledim mi? Arkadaşların şu anda "blueteknoloji" uzantılı msn adresleri bile bende kayıtlı.Galiba toplu olarak eklediler.Onu bari biliyorlar toplu mail atmayı bilmediklerine göre şaşırtıcı. Sitelerinde taşımayı haber verdiler.Ama dns adresler değişti,taşıma oldu diye.Onuda ne zaman öğrendim.Arkadaşlara dns adreslerini sorduğumda oradan öğrenmek için.
3-@ugurluhosting Sürekli bakmak zorunda değilimi kabul ettin; fakat şimdi de sorun varsa neden bildirmedin dedin.Zaten sorun oluştuğu için ben seninle konuştum.Yoksa her akşam seninle muhabbet etmiyorum.2 gün bekledim.Neden derseniz her zaman ki gibi reselde yine bir değişmeler oluyor diye. Fakat 2 gün olunca artık sizinle irtibata geçtim.Konuşmalar mevcuttur.Sizin cevabınız da 2 gün önce siteler taşındı.
Alıntı
Messenger Plus! Sohbet Günlüğü
Oturum Başlama: 07 Nisan 2009 Salı
* yeniçeri ~~~ (mail adresim)
* "Barış Şen" Müşteri Temsilcisi // BlueTeknoloji.Com - Teknolji'deki Son Noktanız // Çok Yakında Yayındayız... (mail adresleri)
(20:35) yeniçeri ~~~: ıyı gunler barıs bey
(20:35) "Barış Şen" Müşt: "Barış Şen" Müşteri Temsilcisi // BlueTeknoloji.Com - Teknolji'deki Son Noktanız // Çok Yakında Yayındayız... oto-ileti: Yokum Not Bırakınız...
(20:35) yeniçeri ~~~: bu sıteler acılmıyor hostta dunden berı sorun var galıba ne zman duzelecek
(20:39) "Barış Şen" Müşt: sorun yok
ama
siz
nsleri
dzenlediniz
(20:40) yeniçeri ~~~: hayır ben degıstırmedım
tum sıtelerım acılmıyor
benım dnsler aynı
(20:40) "Barış Şen" Müşt: "Barış Şen" Müşteri Temsilcisi // BlueTeknoloji.Com - Teknolji'deki Son Noktanız // Çok Yakında Yayındayız... oto-ileti: Yokum Not Bırakınız...
(20:40) "Barış Şen" Müşt: Ugurlu Bilişim İnternet Hizmetleri//Hosting//Bilişim//Ugurlu
kontrol edermisiniz
(20:41) yeniçeri ~~~: bu ne zman degıstı
(20:42) "Barış Şen" Müşt: baya oldu
haberiniz yokmu
(20:42) yeniçeri ~~~: hayır
2 gune kadar acılıyordu
tum sıteler
(20:42) "Barış Şen" Müşt: evet
(20:42) yeniçeri ~~~: o yuzden degıstırmedım
(20:42) "Barış Şen" Müşt: kapanmışdır o
hemen ayarlayın
onları
Linuxa
göre
(20:42) yeniçeri ~~~: pekı
(20:42) "Barış Şen" Müşt: info@webadam.com
ekleyin
destek
onlar veriyor
lar
(20:43) yeniçeri ~~~: 2 gun onesıne kadar yapılan degısıklıkler kaybolmadı dımı
(20:43) "Barış Şen" Müşt: kayboldu
tabiki
taşıma bundan
yaklaşık
(20:43) "Barış Şen" Müşt: 8-9 gün önce
yapıldı
(20:43) yeniçeri ~~~: pekı kurtarma sanıs yokmu
(20:43) "Barış Şen" Müşt: "Barış Şen" Müşteri Temsilcisi // BlueTeknoloji.Com - Teknolji'deki Son Noktanız // Çok Yakında Yayındayız... oto-ileti: Yokum Not Bırakınız...
(20:43) yeniçeri ~~~: yanı daha yenı degısıklık yapıldı
hepsı gıttı mı
(20:43) "Barış Şen" Müşt: açılırsa o sunucu
alırsın ama
yoksa
7-8 gün önceki
yerden devam edersiniz
ama biz o
kadar
uyarıları
yaptık
(20:44) "Barış Şen" Müşt: sitemişze koyduk
msn yazdık
bazı sitelere yazdık
pek msn girmiyosunuz
heralde
yada
(20:44) yeniçeri ~~~: ben en son sordugumda baska dnsye yonlendırdınız onuda yanlıs soledık dedınız
(20:44) "Barış Şen" Müşt: dikkat etmediniz
(20:44) yeniçeri ~~~: sonrada eskı halde bırakın dedınız
(20:45) "Barış Şen" Müşt: o zman
öyleydi
ondan
2 gün sonra
devir verdik
Yani ben sizinle irtibata geçtim sorun olduktan sonra.

4-@ilyasos sana gerçekten katılıyorum.ugurluhosting'den resel adıktan 2 gün sonra 1 ay süreli olarak kapalı olan reselimi kullanamadığım için sponsor aramaya başladım ve sponsor ile çalıştım.Onlar bile halen sitem onlarda olmamasına rağmen bana işte sorun var düzeltilecek,sunucu taşıması vs mailler atıyorlar.Atan firmada klavye hosting.Sorabilirsiniz çalışıp çalışmadığımızı.