Cagonni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tür konulara alışmamız lazım katılıyorum.Ben konu hakkında bir şey demedim birileri banlanmalı da demedim arda.Ben o konuda söylediğim gibi "konuyu direk fanatikten almıştım noktasına virgülüne kadar", herhangi bir taraftar sitesinden almamıştım ama bu başlık sanki direk antudan alınmış gibi olmuş.Ortada beşiktaş taraftarını ilgilendiren birşey yok, benim başlığıma yaptığın yorumdan sonra bu başlığı açmanı vurguladım sadece.

kupa konusuna gelince o cevap Ofistech nickli arkadaşaydı, kupalardan bahsetmişti bende ona cevap vermiştim neden alındın anlayamadım.
Fener sevgisinin adı konumaz, ne kupa büyüklüğü ne de şampiyonluk benim çok sık vurguladığım bir durum. O yüzden açıklama ihtiyacı hissettim.

Biliyorum fanatik gazetesinden alındığını fakat benim o konuda vurguladığım nokta şuydu : bir taraftar sitesinden alınmamış, bir basın yayın organından alınmış olsa bile tartışmaya yaratacak anti fener konusuydu (:

Banlanma konusuna da hayretler içindeyim gerçi şaşırmamam lazım nerde olduğumuz belli, adam küfür etti, şuandaki yönetice de sözlü uyarı herkese dedi.