Arkadaşlar i-trader 10'dan başlamıyor kimsede bu sitede ilk üye olduğunda. i-trader i (-) eksi olan insana güvenmemenize katılırım da (sıfır) 0 olan kişiye neden güvenmiyorsunuz onu anlamadım. İlk kez alışveriş yapmak güvensizlik sebebi midir R10'da ? O zaman bana da kimse güvenmeyecek bir satış falan yapmak istesem. İlginç...
İtaderi olmayan bi iki kişinin kendi çapında düzenlediği yarışmalara katıldım, ha ödülünde değildim ( 5 tl - 10 tl li yarışmalardı )..
Ama çoluk çocuk bu tür konular açıp daha sonra yok yarışmadaki çalışmaları beğenmedim birdahaki yarışmada görüşmek üzere yazınca işler değişiyor..
Başka bi adam da konu açıyor logo yarışması diye, daha sonra yarışma bitti diye kazanan bu arkadaşımızdır diye açıklama gereksinimi bile hissetmiyor.. ( ne bileyim ben yarışmayı kazanan kişinin arkadaşı olmadığını ve burda reklam reklam yapmadıklarını ? )
Bir başka arkadaşımızda konu açıyor yine logo yarışması diye, sonra yarışmayı şu arkadaşımız kazandı diyor, yok heabına para yatırıldı vs vs. Yarışmayı yapan arkadaşın sitesine bakıyorsun logosu değişmemiş :S Madem logoyu değiştirmeyeceksin neden yarışma yapma gereksinimi, hissediyorsun ?
Ben bu tip şeyleri yaşadım ve gördüm, ondan dolayı bi güvensizlik var..
Olaylar böyle bi gelişim segileyince de insanlar ister istemez tradesi az olan kişilerden uzak durmaya çalışıyor..
( Şahsen öyle yapıyorum yani )
Bilmem anlatabildim mi