KoMuTaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birşeyler yapabilmek için uğraş vermek ter dökmek güzeldir.
Peki başka insanların ter döktüğü emek harcadığı ürünleri kendiniz için satmak ?
iyi veya kötü yorumun için teşekkür ederim, ama başkalarının emeklerini kendim için satmak lafı biraz ağır bence, neden derseniz şöyle bir düşün sevgili arkadaşımın, template-help sitesini kullanan bayi siteleri sadece ve evet sadece bir template için benim 5000 template istediğim fiyatın 2 katı fiyat istiyor ve tam kurulumda 3000 - 3500 $ gibi bir fiyat çıkarıyor bu inanılmaz bir şey değil mi...

Ben template işini seviyorum sevgili arkadaşım ve 4 seneden beri bulduğum her templateyi ayrı ayrı ayırdım, üstelik % 85 kadarıda profosyonel template...

Birazda web sitesi tasarımı öğrenince böyle bir site açmaya kadar verdim. Üstelik sitedeki bütün templateler ücretsiz ön izlemeli ve direk kendi hostumuzdan indiriliyor. Burda herkes için bişeyler yapmaya uğraştım, çünkü web tasarımı işi büyüyor herkes bi şeyler yapmaya çalışıyor bende bu şekilde bir olay gerçekleştirip templatesi açmaya karar verdim, Ayrıca çokta bişey istemiyorum bu siteyi ben tek başıma kurdum 2 hafta gece gündüz uğraştım, template dosyaları 1 gb ı geçince mecburen daha fazla para verip 2 gb alanı olan bir host satın almak zorunda kaldım. Şunu yaptım bunu yaptım demek istemiyorum aslında, ama biraz emek ve maddi yönden hakkımı almak isterim. Çünkü ben maddi ve manevi emek harcayaray bu siteyi açtım...Teşekkür ederim...

Tekrar yorumun için teşekkür ederim Komutan arkadaşım...