Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın Hocam ya Anlamak istemiyorsunuz yada işinize gelmiyor. teklif için toplam olarak 72 Saat süre koymuştum. 72 saat dolumundan cok cok önce konunun gerekcesi ile " site satış bölümüne taşındıgını yazdım" $imdi 2. iddaa ucuza gitmesin diye satışı iptal etmekten bahsediyorsunuz.. ben Satışı ortadan kaldırmadım. Satışı başka Bir katagoriye kaydırdım. Zaten 2. iddaa'nız dogru olsaydı konuyu tamamen forumdan kaldırmam lazımdı.. Ayrıca madem domaini takip ediyorsunuz. ki ilk aldıgım gün de teklifi size söyledim. domain için istediğim fiyat olmadıktan sonra satışı sonlandırma hakkına sahibim. site satış bölümünde satış son 24 saat sonra sonlanacaktır. teklifinizi oraya yapın 35 yapacakmışsınız.... buyurun. konu orda güncel. Kilitlenmesini istediğim Konunun uzaması faydasız abesle iştigal olur.
Saygılarımla.
Size verilen Son cevaptı.
Bende diyorum ki ; 72 saat dolsun yada dolmasın satışı başka bir kategori olsun kaydıramazsınız, hadi kaydırdınız orda şablonu değiştiremezsiniz..! 7 Liradan devam ediyor + olarak sitede verilecektir diyip satışı o kategoride devam ettirebilirsiniz ancak bizim tekliflerimizi hiçe sayamazsınız.
Ayrıca hiçbir şeklide "domain için istediğim fiyat olmadıktan sonra satışı sonlandırma hakkına sahibim" diyemezsiniz, kesinlikle -itrader sebebi. şuanda olduğu gibi. saygılar..