Satış devam ederken (ister benden 1 saat sonra ister 71 saat sonra ) hiçbir şekilde böyle saçma bir sebeple satışı iptal edip siteyi satamazsınız. o zaman satış devam edecekti iskeletor burda gelip 30 lira vercekti. bende 35 vercektim de devam etmicekti. nerden bilelim senin domaini ucuza vermek istemediğin için satışı iptal ettiğini ?
domaini tekrar satışa koymanızı beklicem, koymadığınız taktirde -itrader vereceğim.
Sayın Hocam ya Anlamak istemiyorsunuz yada işinize gelmiyor. teklif için toplam olarak 72 Saat süre koymuştum. 72 saat dolumundan cok cok önce konunun gerekcesi ile " site satış bölümüne taşındıgını yazdım" $imdi 2. iddaa ucuza gitmesin diye satışı iptal etmekten bahsediyorsunuz.. ben Satışı ortadan kaldırmadım. Satışı başka Bir katagoriye kaydırdım. Zaten 2. iddaa'nız dogru olsaydı konuyu tamamen forumdan kaldırmam lazımdı.. Ayrıca madem domaini takip ediyorsunuz. ki ilk aldıgım gün de teklifi size söyledim. domain için istediğim fiyat olmadıktan sonra satışı sonlandırma hakkına sahibim. site satış bölümünde satış son 24 saat sonra sonlanacaktır. teklifinizi oraya yapın 35 yapacakmışsınız.... buyurun. konu orda güncel. Kilitlenmesini istediğim Konunun uzaması faydasız abesle iştigal olur.
Saygılarımla.
Size verilen Son cevaptı.