Yiğit okuduğum ve bildiğim konuların %99'una yorum yapmıyorum.
Aksunucunun r10daki konusu 1 değil, 2 değil sıkıldım göre göre.
Senin bu kadar savunmanın nedeni aksunucuya ortak olman mı? Aksunucunun sana sponsor olmasımı?
Zamanında(küçükken) internetten biraz fazla tanıdığım kişileri savundum fakat sonu hüsrandı benim için kim olursa olsun bu kadar güvenerek savunma.
"Post kasma" tabiri kullanmana gerçekten üzüldüm.
Benim öyle biri hiçbir zaman olmadığımı ve olmayacağımı bile bile o tabiri kullamışın.
Konuyu daha fazla uzatmayacağım, özür dilemek istersen özelden dilersin.
%1'lik dilim hep nedense aksunucu ile ilgili konular olmuş. Üstelik bütün yorumlarında olumsuz. Benim amacım savunma yapmak veya başka birşey değil, gördüğümü belirtmek. Ben birebir şahit oluyorum Uğur'un nasıl çalışma çabası içersinde ve prensibe sahip olduğuna. Bunları söylemek veya belirtmek savunmaya giriyorsa evet sonuna kadarda Uğur'u savunuyorum. Madem sıkıldın aksunucu konularından konulara giriş yapma veya giriş yaptın yorum yapma böylelikle bu sıkılganlığından da kurturabilirsin. Eğer sen zamanında hüsran ile karşılaştıysan bu senin seçim tercihinin yanlışlığının bir göstergesidir.
Son olarak özür dileyecek bir davranış yaptığımı düşünmüyorum. Özür dilenmesi gereken bir durum varsa oda senin aksunucu firmasına karşı gerçekleştirmen gereken bir durumdur.
Saygılarımla.