Çok güzel tebrik ederim, Delphi 7'de UTF-8 problemini nasıl çözdünüz? MSN Protokolü UTF-8 dışında kodlama kabul etmiyor. Ben
JMSNBot'u kodlarken az çekmedim bu olay yüzünden. Bu arada bir önerim; programa DLL ile plug-in desteği ekleyin.
JMSNBot'la birçok şirkete MSN botları tasarladık DLL dosyaları sayesinde ve inanın büyük para kazandık.. Gördüğüm kadarıyla (denemedim henüz) JMSNBot'tan daha gelişmiş bir program (Türkçe karakterleri destekliyor en azından, dosya aktarımı vs. artısı var) o yüzden bunu ciddi bir maddi kazanç kapısına dönüştürebilirsiniz.
Bot'un yapay zeka mantığı hiç önemli değil, bu sadece parasız kullanacak kullanıcılar için eğlence kapısı olacaktır. Önemli olan plug-in'lerin ne kadar güçlü olduğudur. Ben plug-in'ler de genelde kullanıcıyı yönlendirerek "GOAL" elde etmeye çalıştım ve çok başarılı oldu. Gerçek yapay zeka çok zahmetli bir iş çünkü ve inanın bunu başarırsanız yaptığınız client çok ta önemli değil
Tekrar tebrik ediyorum, eğer anlattıklarımla ilgili detay isterseniz PM atabilirsiniz. Bilgimi paylaşmaktan zevk duyarım.