sitede şarkı olması değil, aciz şekilde mp3 sözcüğünden hit beklenilmesi benim canımı sıkan konudur. spam sözcüklerle doldurmamalısınız site başlığını, vs.

siz yakıştırıyor musunuz Aatürk ile ilgili bir siteye böyle bir başlığı: Mustafa Kemal ||- Ataturk Video, Fotograf, Resim, Gif, Mp3, Anilari, Siirleri, Hayati, Sozleri, ilkeleri, Wallpaper -||

Atatürk'ün hayatını değiştirmenizi beklemiyorum. bu özgünlük değil, olsa olsa samanyolu veya haber7'in haber anlayışı olur. ama, bırakın, siz yazmayın bu önemli bilgileri. tarihçiler, akademisyenler, devlet yazsın. uzmanlar yazsın. çünkü sen özen gösterir doğru yazarsın, eyvallah. ama bir diğeri yanlış yazar.

samanyolundan burada bahsetmeyeceğim. kimin ne olduğunu herkes biliyor. bu kadar açık olanları görmeyenleri de zaten umursamıyorum.

haber, her zaman haber değildir. bazısı olanı anlatır, bazısı seni yalana yönlendirir. ikincisi haber değil, hainliktir.

haberi okudum. haberin altında: kaynak samanyolu yazıyor. kaynağa gidince de (CİHAN) yazıyor. yani cihan haber ajansı.

haberi asıl sen okumamışsın. bu vatan için çalışanlara neler yapıldığını yazıyor ama sen Atatürk haberi diye yayınlıyorsun.

neyse salla. yetişilmiyor artık hiç bir şeye.