adwords prenium olmuşsunuz sanırım lahana yagı satan bir abim vardı 5000 $ felan veriyordu ayda sen biraz fazla vermişsin 3 ayda 60 000 ytl yapar senin ki 100 000 ytl yapabilirsen company sertifikası alabilirsin böylelikle %50lerelere varan kar edebilirsin toplam bütçeden

bude 2 ytl lik reklamın 1 ytlsi kar demek
company sertifikası alınca nasıl %50 kar ediliyor dostum konuyu açabilirmisin?
Düzenli olarak adwords kullanıyor musunuz?
evt son 6 aydır düzenli olarak yoğun bir şekilde kullanıyoruz.
Borç yiyen kesesinden yer ama Google'ın reklam vereni de desteklemesi ayrıca güzel. Normal şartlarda 80 bin liralık bir bütçe toparlayıp reklam vermek varken Google 1 ay opsiyon sunmuş ki bu para için yeterli ve iyi bir opsiyon. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
aslında krediyi acıyor 1 ay reklam yapıyosun cıkan faturayıda 1 ay içinde ödüyosun 2 ay opsiyon var.
Ben ilk defa duyuyorum. Bütçeniz sağlammış. Tatil.net e mi harcıyorsunuz diye soracaktım ama site çalışmıyor.
hayır tatil.net i yeniden projelendiriyoruz. o nedenle diğer işlerimizde kullanıyoruz. tatil.net devreye girince reklam bütcemizi daha fazla yükseltmeyi hedefliyoruz.
hayırlı olsun savaş, bizim sektörün cazibesini google da keşfetti ondan yapıyor uyanıklar

bana da harcadığım meblağ kadar Probonus yükleniyor hergün
Eyv dekanım saolasın. darısı başınıza. Probonusun darısıda bizim başımıza olsun
tebrikler kaç tane reklam verdiniz?
en az 30 tane reklam açık.
--------------------------------------
Not kusura bakmayın foruma anca girebildiğim anca cevaplıyorum sorularınızı.