Karabükspor taraftarlarını savunmuyorum diyorsun fakat Sakaryaspor taraftarlarını da aynı kefeye koymaya kalkıyorsun. Oraya gelen Sakaryaspor taraftarına küfür et, futbolcusuna et, yönetimine et. Bunlar günümüz Türkiye'sinde olağan şeyler. Ama kalkıpta depremde ölenlere küfür ederlerse iş değişir.
Sadece Sakaryaspor taraftarları değil, Türkiye'deki bütün taraftar grupları elbette ayıpsanacak sloganlar atmıştır belki. Fakat bizler kalkıpta depremde ölenlere küfür edecek kadar aciz bir taraftar topluluğu değiliz. Ve hiç kimse kalkıpta bize bu acizlikle eşdeğer başka birşeyle suçlayamaz.
Varsa Karabük taraftarının yaptığına eşdeğer bir terbiyesizliğimiz, saygısızlığımız vurun yüzüme, tribünü bırakayım. Bu kadar da emin konuşuyorum.
Bu hafta oynadığımız Altay maçına gelince iki kez öne geçmemize rağmen kaybetmişiz. Maçı seyretmediğim için yorum yapmayacağım. Artık telafisi olmayan son iki haftanın içerisindeyiz. İçeride Samsunla, dışarıda Kasımpaşa ile oynayacağız. İki maçta 6 puan ve Giresun'un kaybedeceği iki puan bizi ligde bırakır.
Aksini düşünmek bile istemiyorum. Hadi hayırlısı.
O tezahürat maraton tribününde birkaç kendini bilmez taraftar tarafından yapılmış. Ayrıca Karabük'ü bir tarafa bırakıp Sakarya'dan da bahsedecek olursak tribundergi.com'daki Karabüklü bir taraftarın yazısından alıntı:
Alıntı
tıpkı sakarya taraftarlarının(öyle az buz değil yaklaşık 1000 kişi) şehir içinde maratonun önünde durup dolu stadyuma satır fırlatması(ulan o satır gözümün önünde milletin arasına düştü şans eseri ölüm olmadı yoksa o sıkışıklıkta birine isabet etmesi yüzde 80 ve ölme oranı yüzde 100) şehir içinde birşey yapamamanın hıncıyla cildikısık tünelinde yaptığı yaptığı inanılmaz insanlık dışı delikanlılığa sığmayan sporla taraftarlıkla uzaktan yakından alakası olmayanmasum piknikçi ailelere yaptığı vahşet gibi..