TFaresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu oluyor ki bilmediğin herşeye burnunu sokmuyacaksın. PM diye birşey var tanımadığın birine yardımcı olmak istiyorsan onu kullan. Yada konunun ayrıntısına gir akıl vermek değil yaptığınız milletin aklını çelmek. Haddimi her daim bilirim bilmeyene bildiririm, yazdığım cevaplarda her daim mantıklıdır mantığı alana, tövbe tövbe demende bi sansür olsa gerek bol şans.
Burada şunu öğrenmen gerekiyor ki! Forumların as olan amacı yardımşalmaktır. Tanımadığın bir kişiye yardım etmek istiyorsan pm kullan demek de ne oluyor cevaplarında her daim mantıklı olmadığın buradan anlaşılıyor.
Haddini bilseydin "Haddini bilmeyene bildiririm" gibi çocuksu bir uslup takınmazdın. tövbe tövbe dememin amacı da sansür değil senin seviyene kadar düşüp kullanacak bir kelime bulamadığım için demiş olmamdır..

Bu arada sana tavsiye fazla chat yapma alakasız alakasız şeyler yazmaya alışmış gibisin ne alakaysa bol şans ve
Gören diyecek Büyük üstad öğretisini yapmış noktayı koyup kardeşine bol şans diyo