@Ugurluhosting , bir firmanın nasıl davranması gerekir , öğreteyim .

Maillerime şöyle bir baktım , çalıştığım yerden gelen mailler :

Alıntı
Değerli müşterilerimiz,

Sunucumuzda meydana gelen bir hatadan ötürü, suncumuz ara ara kilitlenmektedir.

Soruna FTP programının yol açtığını düşündüğümüzden, FTP server devre dışı bırakılmıştır. En kısa sürede sorun çözülerek FTP server devreye girecek ve size bilgi verilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
--

Alıntı
Değerli Müşterilerimiz,

Sorunun FTP server'dan kaynaklanmadığı anlaşılmış ve sorun çözülmüştür.

Şu anda herhangi bir sorun bulunmamaktadır, FTP bağlantısı yapabilirsiniz.

Tekrarlanması halinde, en hızlı şekilde sorunla ilgilenilecektir.
--

Alıntı
Değerli Müşterilerimiz,

Gece saatlerinde, varsayılan web sunucusu olan Apache'nin yerine LiteSpeed kullanılmaya başlanacaktır.

Kurulum gece 12'den sonra yapılacak ve kurulum sırasında çok kısa süreli kesintiler olabilecektir. Kurulum, uzun süren bir kesintiye yol açmayacaktır.
--

Alıntı
Değerli Müşterilerimiz,

Bugün oluşan kesintilerden ve sorunlardan ötürü, LiteSpeed kurulumu için geceyi bekleme şansımız olmadı, kurulumu erken gerçekleştirmek durumunda kaldık.

Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen bize bildirin, farklı bir web sunucusu olduğundan dolayı herhangi bir hata çıkacak olursa ilgilenilecektir.
--

Alıntı
Değerli Müşterilerimiz,

Sunucumuzun bulunduğu verimerkezinde(****) genişletme çalışmaları ypaılmaktadır.

Bu çalışmaların en önemli 2 kısmı tamamlanmış ve sunucumuz bina içerisinde farklı bir kata taşınmış, UPS ve jeneratörler yenilenmiştir.

Son aşama olan router ve ağ ayarlamaları yapılmakta olup, herhangi bir IP adresi değişikliği/kesintiye yol açmadan kısa bir süre sunucuda yavaşlığa sebep olabilmektedir.
--

Alıntı
Değerli Müşterilerimiz,

Filezilla kullananların bildiği gibi, FileZilla programının sunucuda yaptığı işlemlerden ötürü IP adresleri banlanarak sunucuya erişim engellenmekteydi.

FileZilla'nın bu soruna neden olan işlemine izin verilerek bu sorun ortadan kaldırılmıştır.
-------------

Birkaçı sadece . Bu insanlar bilmiyor mu "msn nicklerine" yazarak bilgilendirme yapmayı ? Ama açık konuşuyorum , kendilerinin bende ne msn adresi ekli , ne de bir kere destek talebi göndermişliğim var . R10'da konu konu duyurularını da aramıyorum .