ugurluhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Arkadaşın Bizde Reselleri Vardı Belirttiği Gibi 3 Gb.Biz O Sunucumuzu Devir Etmeye Karar Verdik ve Web Adam İle Anlaşarak Taşıma İşlemine Başladık Arkadaş Bizim İlla Mail Atmalıydınız Giibi Bir Lafı Olmuş Biz R10 Kendi Msnlerimiz ve Sitemizde Yaklaşık 7-8 Gün Duyuru Yaptık Arkadaş İlla Diyorki Mail Atıcakdınız Arkadaşa Diyorum Sen Konu Açmak İçin R10 Girip Şikayette Bulunmaya Vaktin Oluyorda Bizim Msn Nickimize Bakmak Yada Sitemize Girmekmi Zaman Alıyor 2 Dk İş.Reseller Hosting Kullanıcıları Yedeklerini Ne Olursa Olsun Firma Yedeklese Bile Kendi Yedeklemelerini Yapmaları Gerekmektedir.Siz Bu Taşıma Esnasında Sitenize Konu Eklemişsiniz Buna Vaktiniz Vardıda Bizim Msn Nick,Sitemize veya R10 Hiç mi Bakmadınız.Sonra Gelip Bize Mail Niye Atmadınız Diyorsunuz.Evet Mail Atabilirdik yada Atmalıydık Sizin Vaktiniz Yokmuş Maillere Nasıl Bakıcakdınız.Kısacası Bizi Baya Burda Karaladınız ve Aşağıladınız Bir Firmacık Kelimesi Ne Oluyor Daha Düzgün Bir Başlık Atamazmıydınız.Özellikle Sadece Sizde Soru var Diğer Arkadaşlarımız Sitemize Msn Nickimize ve R10 Sitesindeki Bildirimleri Okudular ve Önlem Aldılar Siz Niye Yapmadınız.Burda Sadece Biz Haksız Deyiliz Herkes Bunları Okusun ve Karar Versin....
Saygılarımla ;
Barış Şen
Saçmalıyorsunuz .

Kimse sizi takip etmek zorunda değil ki . Ben yeri geliyor günlerce msne girmiyorum . Belki adam şehir dışına gitti , sadece maillerine giriyor bakıyor birşey var mı diye ?

Bahsedilen siteyi yanlış tahmin etmediysem , tam rayına oturmuş , düzenli giden ve BÖ!'de de büyük ihtimalle derece alacak bir siteydi . Çekiliş vs. yapılmıştı , düzenli bir ziyaretçi kitlesi oluşmaya başlamıştı .

%99 haksızsınız . %1 de , kullanıcı kendi yedeğini kendisi de almalıdır bence .

Saygılar.