Konuyu açmak için anca şimdi vaktim oldu. Kasım aylarında ugurlu hostingten aldığım 3gb resel sonrası başıma gelmeyen kalmadı.Öncelikle sunucuları taşıyoruz diyerekten 1 ay sitemi kuramadım.Alırken sunucu taşıması olduğunu bahsetmediler. Daha sonra bu taşımanın benim için iyi olduğunu sonrasında böyle bir dert olmayacağını düşünmüştüm fakat ne yazık ki bu ilerde en acı gerçeği gösterecek hareketmiş farkında olamadım.
Sağolsunlar zırt pırt taşıma işlemleri,sunucuların kapanması, bir türlü sitelerimi ayakta tutamadım. Sonralarında sürekli değişen dns adresleri ve sonrasında yanlış olmuş eski haline getiirn demeleri yüzünden bir gün boyunca sitemin yeniden kapanması.
Ve en son yapılan ve bu kişileri bu işten ne kadar anladığını ortaya koyan olay meydana geldi. Arkadaşlar ugurluhosting müşterilerini webadam.com aktarırken benim en hit alan sitemi kaybetmeleri ve bu ne sorunu çözmelerini beklerken yani daha doğrusu beni oyalarken blogödüllerine katılamam ile sonuçlandı.
Bu büyük firma! taşıma yapacaklarını 15 gün boyunca 6 gün sürece msnden iletileriyle paylaşmış,r10'da konu açmışlar. Sorduğumda sitelerin yedeklerinin alındığı ve tüm içeriğin gittiğini söylediler. Peki neden haber vermediniz dediğimnde biz haber verdik buralarda bildirdik dediler.
Soruyorum ben msn'e sürekli girmek zorundamıyım ya da süreli bu kişilerin msn iletilerini mi okumak zorundayım, yada r10'da acaba yeni konu açtılar mı diye buraya mı gelmek zorundayım.Acaba bu firma benim msn iletimi ya da r10 konularımı okuyormu? Bu okuyacakları kesindir...
Taşıma yapacakları kişilere topluca şu saatte siteniz taşınacak,şu güne kadar yedeklerinizi alınız diye bir mail atmak zor mudur soruyorum. Bana 150 müşterisinin olduğunu ve mail atmanın zor olduğunu söyledi. Ben bu fikri! söyledikten 2 gün sonra siteleriniz taşındı diye mail atıyor. Zaten sitemin kaybolduğunu görünce bende farkettim.
Tabi daha da beteri yeni firmada sitenin yeniden yüklemeyle yedeksiz filan tamamen silinmesi gibi dahada beteri oldu ama neyse.Bu uğurlu hosting firmasını şunu söylüyorum.Dua ediniz vaktim yok,yoksa şu anda tazminat ödemek için kredi arar durumda olacaktınız.

Sağolun uğurlu hosting.Üstün hizmet,kaliteli müşteri anlayışı...