ilginç bişey. Makaleyi kopyalarken tüm noktalı bağlantıları kopyalamış onu kopyalamamış

çok ilginç çok :F
Size çok kolay geliyor herhalde nerede gördünüz başkasının yazdığını varmı bir belgeniz yada başka bir kanıtınız benim var inanmayanlara inat makalemi kendi el yazımla yazdım gün içinde tarayıp koycam bakalım nereden çalmışım görün bakalım.
bu çok mantıksız ve saçma böyle birşey olamaz..
ve yaşın daha 15 sanırım ne ara seo hakkında bilgi ögrendın de ders veriyorsun..
daha 1 2 gun önce seo hakkında sorular sordugun konuları goruyordum..
Google`ın bizden zeki olma gibi ihtimali yokki,zaten onu yapan insan bi yapay zeka işte,insannın beyninden nasıl daha iyi olur
Google bizden zeki sözüne kesinlikle katılmıyorum.Bu dediğinizle Google'ın opimzasyon açıklarından faydalanarak kısa sürede yükselen BlackHat'cilerin varlığını inkar etmiş olursunuz.
Google'ın bizden zeki olma sözünü benim yine her zaman belirttiğim gibi
benim fikrimce biz 1 kişi bir siteyle uğraşıyoruz bir beyine sahibiz. Hadi diyelim 100 kişi 1000 kişi uğraşıyor bir siteyle ama google içinde bizim beyinlerimizden milyarlarca var ve hergün herkese daha iyi sonuçlar vermek ve arama motoru konusundaki liderliğini sürdürmek için uğraşıyor. Yine benim fikrimce google ın bizden zeki olmasının sebebi biz tek beyine sahibiz o ise daha fazla....
Bu tür durumlarda Google'ın gerçeği bulma ihtimali de vardır (yani ilk yayınlayanı, gerçek kaynağı) ki bu yaşanmış durumdur.
Mail ile de durumu belirtebilirsiniz.
İşte bende TIKLAYIN linkini bu sebeple veremedim forumda bir googleda görevliydi galiba yanlış olmasın bu durumu ayrıntısıyla açıklamıştı uzun süredir aradım bulamadım forumda belkide ben yanlış aratıyorum bilginiz varsa pm ile yada buradan belirtirseniz sevinirim bende buradan linki paylaşırım herkese faydalı olur.