Ne kadar çok densiz var!!
Adam resmen şu kadar götürdüm bu kadar götürdüm diye yazmış! Ulan o götürdüğün para google'ın parası değil ki! Reklam verenin parası benim param!
Sonra mız mız ağlıyorsunuz 0,01 veriyor diye! Ne vereceğim sizin gibi üçkağıtçılara. Aylı hiç yoksa 2-3 bin doalrlık adwords reklamı veriyorum. Artık hiç bir kampanyada içerik için reklam vermiyorum. Sadece google arama sonuçları sayfası için veriyorum reklamları.
Gelirler çok düştü diye bağıra bağıra bu işleri bırakıp amele işler yapacaksanız. Aslında dürüst bir şekilde çalışıp hayatınızı kazanmak varken kısa vadeli üçkağıtçılık ğeşindesiniz.
Ha bi de şu var! bin dolar ikini dolar sömürmüş olabilirsiniz benden ondan tüm adwords yayıncılarından ama uzun vadede çook kafanızı vuracaksınız taşlara! Çünkü internet reklamcılığının çok başındayız. Bu işi başından yakalamış olan birileri olarak bu işi dürüstçe devam ettirmediğinize çok pişman olacaksınız.
İnşallah günün birinde bu banlanan hesapların sahiplerinin isimlerini açıklar google. O listede ismini görüp utanırmısınız gülermisiniz bilmem!