sdemirkeser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
select top yerine ben select * from tablo limit 10 gibi gönderecegim o metin işleme yaparak bu sql i select top 10 from tablo gibi değiştirecek demek istedigimiz o
sonunda hocam iki saattir mssql kullanırken limit gönderirsem ne olur yaziyoruz mesajı okumadan cevap yaziyorsunuz
aktif olarak bu class kullanılacaksa üzerinde düzenlemelere ihtiyaci var demek istedigimiz. ama classa geçiş açısından güzel bir çalışma ve teşvik olmuş. paylaşan arkadaşa teşekkürler, +rep vermiştim zaten
Hocam haklısınız da Öyle karmaşık bir kontrol sistemi oluşturmak gerekir ki Her bir SQL komutu için farklı ise 2 tane emulasyon oluşturmak demektir. Bu da 6 tane Çevirim fonksiyonu yazmak lazım. Yazılan çevirim fonksiyonları da ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Sonuçta Bu tür klass ları kullananlar kendi kullandıkları veritabanlarında nasıl bir komut göndereceklerini bilmeleri gerekir. Zaten uyumsuz bir komut gidince Syntax hatası alıp düzeltecektir.

Mesela ben uzun zamandır Ms Sql kullanmıyorum. Komutları bile karıştırmam söz konusu. Hata verince neden çaktığını hemen farkediyorum. Neyse Sonuçta arkadaş kullandığı Class ı bizimle paylaşmış.