Önce ' depremde ölmeyenler burada ölecekler ' şeklinde slogan attılar. Ardından depremde hayatını kaybeden annelerimize, babalarımıza, kardeşlerimize küfürler ettiler. Orada da, burada da hak ettiklerini aldılar.
Bu arada Altay karşısında 1. dakikada Mustafa Sevgi'nin penaltıdan kaydettiği gol ile 0-1 öne geçtik.
Ben Karabüklüyüm. 6-7 yıl önce Karabükspor-Sakaryaspor maçına gittim. Tribünden Sakaryasporlu taraftarları taşıyan otobüsleri gördüm. Otobüs stadın yanında durdu. İner inmez stada girmeye çalışan küçük çocukları taşladılar. 1-2 dakika geçtikten sonra taraftarlarınız tarafından (stadın dışından) çimlere
satır atıldı. Bu mesajımla Karabüklüleri
savunmuyorum. Depremde ölenlere, analarınıza, babalarınıza küfür etmelerini de normal bulmuyorum tabii. Senin bahsettiğin fanatizmden başka bir şey değildir. Kimsenin sizin ananızla, babanızla zoru yoktur. Her takımın taraftarı böyledir. Her taraftarın iyisi vardır kötüsü vardır. Karabük ve Sakarya taraftarları birbirlerinden nefret ettiği gerçek. Sakaryasporlular da en az Karabüksporlular kadar terbiyesiz sloganlar atmışlardır. Bu dün yapılmadıysa önceki gün yapılmıştır. Bugün yapılmadıysa yarın yapılacaktır. Türkiye'de futbol malesef böyle.