"Benim görüşüm şu" gibi bir ifadeyle başlayan cümlelerden kaçınmak gerekiyor. Zira İslâm'da senin benim görüşümden ziyade Allah'ın görüşü vardır. Bu görüşlein yegâne aracısı ise Kur'an'ı Kerim'dir.

Gerek Kur'an'dan olsun, gerekse de diğer İslâmi kaynaklardan olsun bu olayı biraz araştırırsanız daha sahih bilgilere ulaşırsınız. Ancak İslâm'a göre emek karşılığında kazanılan para helaldir. Siz bu işi yaparken emek harcıyorsunuz. Emekten kasıt başka sitelerden içerik çalmak değildir. Özgün bir şeyler üretmektir. Dergilerden, kitaplardan içerik kopyalamak değildir. Kendi özgün içeriğimizi oluşturmaktır. Daha sonra da reklâmımızı yapmak, SEO'muzu yapmak ve sitemizi Google aramalarında üstte çıkarmaktır.

Siz eğer kullanıcıyı aldatıcı reklâm yapmışsanız bu haramdır. Arama motorlarına ben sitemde ÖSS sonucunu veriyorum dediğiniz halde vermezseniz bu haramdır, yalana girer. Ya da siz msn üzerinden arkadaşlarınıza Google reklâmına tıklatırsanız bu haramdır. Kul hakkıdır. Kendinizi adwors'e reklâm verenlerin yerne koyun düşünün.