Cevaplarım tabiki

- Finans Masterı yapıyorum (Swansea University),
- Aylık değil de burada herşey haftalık hesaplanıyor ilginç şekilde

15 Pound haftalık otobus + 25 Pound gıda alışverişi gidiyor + 5 Pound telefon masrafım oluyor + 1-2 gece dışarıda 10-12 Pound gidiyor + 25 pound harçlık oluyor kahve olsun öğle yemeği arada. Toplam 70-75 pound gidiyor haftalık x 4 = 300 pound diyebilirsin. Tabiki kalma masrafı hariç 55 pound (tüm faturalar dahil) x 4 = 220 pound. Toplam 520 pound gibi görünüyor. 1300 TL gibi görünüyor

Tabiki ben küçük şehirdeyim Londra bu fiyatlar artar, hayat pahalı orada.
- Ben Swansea'deyim İngiltere de değil Galler deyim. Yurt diyebiliriz de burada bizim yurtlar gibi yurtlar yok, öğrenci blokları var. Ben student village diye bir bölge de yaşıyorum 1000'ne yakın öğrenci var burada, 1 blok 2 ye bölünyor alt ve üst kat toplam 4 + 4 olarak 8 oda var. Herkezin kutu gibi bir odası var, her kata mutfak, banyo, wc ortak kullanım. Benim blok numarsı 104 sanırım 130-40 tane var
- AB vatandaşısan işler çok kolay olur, burs işi daha çok ve ücretler %50 düşüyor, her okulun fiyatları çok değişiyor, okulun sitelerinden bakmanı tavsiye ederim. Universite içinde programlara görede değişebiliyor.
Tavsiyem Londra'dan uzak yerler seç maliyet ve rahat olman açısından. Londra da yabancı çok var, küçük şehirlerde İngiliz bol