sektortr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında telekom nasıl barındırma belgesi veriyor o şekilde bir yazılımcılar derneği falan olsa her ilde yazılım firmalarına faaliyet belgesi - numarası verse ne hoş olur.

şimdi telekomünikasyon iletişim başkanlıgı bu faliyet belgesini bizlere iş olsun diye vermedi türkiye genelindeki yersağlayan sunucuları avucunun icine alsın hangi firmada hangi siteler var hangi kişi ne gibi siteler barındırıyor onlara rahatlıkla ulaşabilmeleri icin bu belgeleri bize işkence edebilmek icin verdi her ay o domainleri teker teker yaz sonra gir tib.gov.tr e ekle

aslında güzel olsu bir cok *********** ortadan kalktı simdi adamlar host alırken faliyet belgesi soruyo gerci benim faliyet belgem dışında meslek faliyet belgem ticaret sicilbelgem vergi numara her bi haltım tamam dı
lakin 1 hafta önce www.esintihosting.com.tr müsterilerini www.teknoserver.net devir aldı

host işide aynı lise talebesi geliyo abi reseler kac para ayda 10 tl alıyo reseller host senelik 5 tl e ben neden yapayımki bu işi

ilk konumda dedim ya artık alay ediliyo resmen alay ediliyo keriz sen eşek gibi calış nasıl sa wareze düşecek diye bekleyenler de çok ben nasıl bu işi yapmaya devam edeyimki

vergi mükellefliğinden düşürdüm kendimi bakurumu kapattım ödemeyecem artık ticaret sisil belgemle com.tr adresim kaldı onlarıda kapatıcam

bu piyasada bu şartlarda bu işi yapmak çok zor

şurda varım yoğum bi yazılımdan umutluyum onunda içine ediyolar işte böyle 100 liraya script yazarak

neymiş freelance