Sevgili Arkadaşlar benimle enfikir olmanız beni inanın cok mutlu etti .. ben 100 lira teklifi hakaret kabul ederek cevap yazmadım nasılsa kimse bu paraya script yazmaz dedim . web adamın 150 tl teklifini görünce kızdım ve düşüncelerimi dile getirdim
bunun ardına bana - rep verildi webadama 2 kez pm gonderdim ama yanıt vermedi sanırsam -rep i veren webadamın ta kendisi
konuda polemik olmasın dedim bir kaos yaratma peşinde değildim . ama yorumlarınız hoşuma gitti yorumlarınız altına şunu eklemek istiyorum
bir coder = yazılımcı or programer kimi cok profesyonel ki bu adamlar 5000 tl lik işlere bakmazlar kimi amatorler yada yeni yeni yetişenler
iş kalitesi nekadar düşükde olsa 100 liraya bir editor acılmamalıdır .. mesleğimiz bir sanattır sanatımızı peşkeş cekmeyelim diyorum bu gibi hakaretlerden kazan elde etmeyi sağlamak yerine onların bu hakaretlerine cevap verelim
benim gözümün nuruna 100 tl bicen arkadaşlar bu emeği belkide cok cok daha yükseğe satıp sırtımdan kazanacak
100 liraya site yapmaya devam ederseniz yarın coder i kimse tınlamıcak web işini aracılar yapacak firmalar coder leri işe almıcak forumlardan iş alacak
bukadar ayağa düşürmenin anlamı yok
ben webadam dan - rep değilde yazdıgım mesaja destek vermesini bekledim
cünki istediği özellikler 500 liradan aşaya teklif verilmeyecek özelliklerdi
Bence Yazılımcıların paslaşa bileceği bir bölüm olmalı forumda silver ve goldlar gibi kısıtlanmalı
birlikden kuvvet dogar ve sanatımız aşağılanmaz