Fhenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ceza o kadar reklam yaptığı halde hala Sago ile arasında fark göremiyorum. Hatta Sago'nun hayranının daha çok olduğunu görüyorum. Sago Beyaz Show'a çıktığında ekran karşısında olmak istemediğini, bunu sevmediğini söylemişti. Hatta Rapstar yarışmasına da juriliğin ilk önce ona teklif edildiğini fakat bu yüzden kabul etmediğini söylemişti.
Evden dışarı pek çıkmam. Çıktığım zaman (öğleden sonra çıkarım genellikle) kesin liseli çocuklardan biri yanımdan telefonu ile müzik dinleyerek geçer.
Çalan rap müzik olduğu zaman Ceza oluyor nedense. 10 müzikten 1'i Sagopa Kajmer zor oluyor.
Ceza tanınmış ve herkes tarafından dinlenen biri. Ceza dinleyici kitlesi olarak Sagopa Kajmer'i rahatlıkla 3'e katlar.
Burada ki ankete göre Sagopa Kajmer hayranları fazla diyorsan yanlıyorsun.
Bir önce ki mesajım da dediğim gibi forumlara anket açarak bu anlaşılmaz. Adam Ceza hayranı ve msn'den link atarak Ceza şıkkını işaretlemesini istiyor arkadaşlarından (şahit oldujm buna).
Rapstar yarışmasını Ceza olduğu için kabul etmediğini duymuştum.
O konu da pek bilgim yok.
Cioo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cezanın; sözleri genelde iticidir ve küfürlüdür.Peki bu küfürlerle nasıl Türkiyeye rap sevdireceksiniz? Nasıl T-Rap yapan kişilerin albümlerinin satılmasına yardımcı olup onlara destek vereceksiniz.
Şahsen cezayı genelde sokakta takılan genc ve cocuklar dinler.
Gelelim sagopaya, adam zamanında küfrlü şarkı yaptı evet, ama son birkaç yıldır yapmıyor. Sözleri gâyet anlaşılabilir şekilde ve okumasıda aynı.
Sagopayı yediden yetmişe herkes dinler.
Umarım aradaki farkı anlamışsınızdır.
Benim amacım burda cezayı karalamak değil, genelde sago dinlerim ama cezayı dinlediğimde oluyor, severimde.
35-40 yaşındaki bi adam cezanın hızdan anlaşılmayan bir şarkısını dinlemektense, sagopanın şarkılarını dinler daha iyi
Demek Ceza'yı çocuklar dinler ha?
Ceza'yı rap müzikten anlayan dinler. Çünkü; Rap yapıyor. Uzun hava okumuyor.
Sagopa Kajmer küfürlü parça yapmıyor demekle olmaz.
Sonuç olarak yaptı mı? Evet yaptı. Ha şimdi yapmış ha 1 yıl önce. Ben neden küfürlü yapıyor, yapmamalı vb. bir şey demiyorum.
Rap müzikte küfür olmalı. Zaten herkes yapıyor bunu.
Ama tutar Ceza küfürlü rap yapıyor, Sagopa Kajmer yapmıyor demek olmaz.
Ayrıca; Üstüne basa basa söylüyorum, RAP MÜZİK HIZLI OLMALIDIR.
Sagopa Kajmer hayranları Ceza'yı karalar, Ceza hayranları Sagopa Kajmer'i. Bu şekil de hiç bir şey el de edemeden yuvarlanıp gideriz.