Bir çok kişinin kurduğu ancak içerik bulmakta sıkıntı yaşadığı bloglar vardır.Bende dedim ki bu arkadaşlara yardımcı olayım hep adımız ***** ile duyuluyor diğer arkadaşlarada birşey yapalım diye bugün pc açtım ve blok sahipleri için özgün makaleler üreten bir bot yazdım.

Şimdiye kadar bir benzeri olmayan bu sistemi yine benim tarafımdan duyduğunuzu ve kullanacağınızın haberini vereyim.

Sistemi kullananlar için çok iyi getirisi olacağına eminim neden diyeceksiniz?
Google özgün makalalere verdiği değeri hepimiz biliyoruzdur.Özgün makale yazan siteleri üst sıralara çıkardığı,PR yüksek tuttuğu artık kesindir.

Bu sistem ile günlük sadece 1 kere çalıştırmanız durumunda size 10 adet özgün makale üretecektir.

Yanlız üretilen makaleler çeviri olduğundan %70 düzgün Türkçe'de olduğundan makaleleri ekleyen kişi cümleleri toparlamak ve düzenlemek için birkaç dakikasını bu sisteme ayırmalıdır.

Sistem size yolu gösterir siz o yolda yürürsünüz

Sistem hiçbir şekilde sizin veritabanınıza ekleme yapmaz sadece size makaleleri gösterir ki sizin düzenleme yapmanıza imkan sağlar.

Makale konusu olarak ;
Bilgisayar ve Tüm alt kategorileri,
Sağlık,
Spor,
İş ve Finans,
Ticaret,
Alışveriş,
Hayvanlar,
Güzellik,
Otomotiv,
Aile
ve sayamadığım daha onlarca kategori vardır.

Kategori olarak sizin belirlediğiniz kategoriye göre makaleler gelecektir.

Günde sadece 1 kere çalıştırılması gerekir
Bunun nedeni ise Google Translate sisteminde IP banlanması yaşanabiliyor.
Zaten günde 1 kere 10 makale eklerseniz bu özgün olacağından gerisini siz düşünün

Sistemin düzgün çalışabilmesi için;
PHP 5
IONCUBE yüklü olması

file_get_contents ve fopen fonksiyonlarının açık olması gerekmektedir.

Botun satış fiyatı herkes kullanabilsin diye sadece 25 TL 'dir
Ödeme için sadece Garanti Bankası Havale & EFT sistemi açıktır.

Demo Adresi : http://albatasarim.com/makale/index.php
Not : Örnek Bot sadece 1 makale çekmektedir.Bunun için özel istediğiniz kategorideki makale örneği için PM ile kategori belirtebilir sonucu görebilirsiniz.

Bu Bir Pullus İcadıdır.Taklit ve Çakmalarından Sakınınız.