UnPooMKT desteğin için teşekkür ederim .. ben burda bir kaos yada polemik yaratmak istemedim sadece fiyatı görünce sinirlendim gecemiz gündüzümüze karşsın yazılım ögrenicez meslek öğrenicez diye öğrenelim gelelim burada sanatımızı pekeş cekelim. mantığıma sığmıyor bunu yapanlar da sanatı ayaklar altına alıyor ...

paradan ziyada saygıdeğer bir sanatımız var saygı duyulsun istiyorum

bir mimar mahallenin ortasına konutlar dikilsin diye projesini ciziyor mutayitlerde ustaları ile birlikde bu projeyi işliyor.. sonuc .. işlem bitiyor mimar hakkını almakla birlikde övülüyor ardından mesleği sanatı ile birlikde pofpoflanıyor ve önemli biri olarak anılıyor

bizim sanatımızın mimari sınıflardan ne farkı var onlar projelerini realde bizlerde sanalda ciziyoruz nedne bizden önemli ve değerli kılınmayalım

100 lira sanatına hakaret eden birine 150 lira cekersen cok daha bekleriz sanatımız la projelerimizle önemli kılınmayı yada hakkımızı almayı

host işininde cılkını cıkardılar bunların hepsi bizim yüzümüzden

bundan 5 sene evel programcı deyince webmaster deyince doktorlar kadar özel dik şimdi yazılım yapıyorum programcıyım deyince önemsenmez hale geldik

valla kime neyaparsa geleceğine kendine yapar kim neyi ne fiyata satarsa satsın bu beni ilgilendirmez ama kalkıpda sanatıma böyle 100 lira bicenler olursa konusurum gitsin joomla kursun joomla bile 1000 liradan aşaya kurmuyolar bazı firmalar