webadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Freelance yapan için fiyat önemli değildir
ne demek değildir ? gittigidiyor tarzı bi siteyi (misaldir) 100 liraya sıfırdan yapacak freelance bulursan haber ver, copy-paste usulü çalışanlar için diyosan haklısın, bu scirpt 100 liraya, hemde ajax falan... yazılır tabi.
eSintiHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Not : Sevgili Arkadaşlar Burası Forum Altta Bir editor Var Fikir Ve Düşünceler İçin Ben Fikirimi Düşüncemi Yazdım Kim Kaca İsterse O Paraya Yapar Tabiki. Bunu Yargılamak bana düşmez Ben Sadece
Sanatı Peşkeş Cekmemiz Doğru Değil Bunu Söyledim Bunun İcinde - rep Vermeniz Doğru Değil - rep ler Seviyesizlikler içindir Ben Seviyesizlik yapmadım . normal olan birsey fikrimi yazdım yazdımki kepekler kapanmasın
bu - rep veren arkadaş kimse hakkımı helal etmiyorum - rep verirkende yazdıgı notu okudum en azından sonun nick inide ekleseydin
evet, hakaret eder gibi fiyat biçen arkadaşlar, önce bi forumu, webi falan gezsin lütfen, basit bi form olsa , iki üç sayfalık olsa 20 liraya da yazılır, ama bu kadar şey isteyip, piyasa fiyatlarına bakmayıp ne var canım, nasılsa bi amele çıkar tarzı düşünmekte heralde çok tatlı oluyodur.

istediğin bu işi bi firmaya yaptırsan (ki biliyorum, bunu yapan arkadaşlarım var) sana 1500 tl den aşağı fiyat çekmezler. joomlaya template geçirip site yapıyolar ve en kötüsü 750 den aşağı verilmiyo. oturup kod bile yazmıyolar. ki sen şahsa özel şeyler istiyosun. ajax falan bi de.

birilerinin sinirlenip bişiler demesi de o kadar zorunuza gitmesin lütfen. bilgi bu kadar kolay mı elde ediliyo, yeri gelir nokta ya, virgüle bile tasarım kayar, sabaha kadar niye olduğunu çözmeye çalışırsın.

100 kuruşa yazdır sen, sonra scriptinde hata falan çıksa, sen bi de şikayet edersin adama, hatta bişiler de istersin, şunu da eklesene sana zahmet, zaten iki dakkalık iş, hadi be hacı....

neyse ya, laf işte bizimki de.
(-rep verecek biri çıkarsa, delikanlı olup nick eklesin.)