was adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlginç bi konu olmuş Bence kişisel tartışmalar yerine seo ile ilgili konular tartışılsa forum amacına ulaşmış olur.
OyunSu bence 10k 2 günde 20k yapılan sitenin geleceği pek parlak olmaz.Az seo bilgilmle bile bunu düşünüyorum.Mantıklı olarak düşünürsek 1 yıldır açık olan 10k hitli bi sitenin 100k olması olağandır fakat 2 günde bi siteyi 10k yapmak sonra da belli bi süreç içinde 100k olması imkansızdır
Ayrıca Black Hat Seo(Search Engine Optimization)(Arama Motoru Optimizasyonu) Yapılır ve ayrıca Black Hat Seo(Search Engine Optimizer)(Arama Motoru Optimizasyonunu yapan) olunur
Kişisel tartışma değil, google optimizasyon bölümünde açılan her makale de protos ve black hat seo yazıları dönüyor. Rahatsız olduğum için sordum. Burada boş boş yazı yazıp zaman kaybedeceğine icraat yap dedim demek istedim. Her seferinde yok ODTÜ öğrencilerinden birine kitap alın 15 günde en kral seocu olur ve onun sayesinde yüksek gelir elde edebilirsin diyor. Böyle bir adama sorulur, eğer ki böyle bir ekmek kapısını biliyorsun ve yüksek kazanç var. Neden sen kullanmıyorsun da millete öneriyorusun? Burada yapıcı makaleler lazım, öyle show amaçlı kendini övmek için veya blogunun reklamını yapmak için yazılmış makaleler değil.

Eğer makale nasıl yazılır diye bilmiyorsan. Gidip backdoor, Cenk gibi kullanıcılara gidip makalenin nasıl yazıldığını öğrenebilirsin.

mccyclonee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen konuyu polemiğe çevirmeyin.Tartışılması gereken sizin veya siyah şapkalı SEO cuların neler yapabilecekleri değil , makaledeki eksikler ve yanlışlar olmalı.
Arkadaşım sendende özür dilerim konunu dağıttım ama böyle adamların atıp tutmalarına dayanamıyorum.