R10'da da 5800 XM kullanıcısı vardır diye düşündüm,kendi telefonumda kullandığım s60v5 programlarını-oyunlarını-temalarını,herkesle paylaşmak istedim
istediğiniz bir program olursa,konu altına yazın,bulmaya çalışırım
RapidShare: Easy Filehosting

Program Paketi
içindekiler;
PhoneTorch
Telefonun kamera flaşını,her an açabileceğiniz,kırmızı-beyaz 2 renk seçeneğinide sunan,mors alfabesiyle,ışık sinyali verebilen program
ChipmunkS60
Bir tür oyun da diyebiliriz,şekiller çiziyorsunuz ve aşağı düşüyor,iphonedaki fizik oyunlarına benzetilmeye çalışılmış bir uygulama,daha ilk sürüm olduğu için,pek özelliği yok.
MobilePaint
Adında anlaşıldığı üzere,telefonda Paint oldukça hoş bir uygulama,istediğiniz renk arkaplan üzerine çizim veya çektiğiniz fotolar üzerinde oynama yapmanızı sağlıyor.Sıkıldığınızda,hoş vakitler geçirebiliyorsunuzprogram sayesinde.
Şayet Chipmunks60'ı kurarsanız,paint olarak bu programı tercih edin.
NokiaHandwritingCalculator
Nokia Beta Labs'ın bir ürünü olan hesap makinesi.El yazınızı tanıyor,kısacası deftere işlem yapıyor gibi yazıyorsunuz,ama sonucu siz değil,telefon buluyor
NokiaStepCounter
Nokia adım sayacı.
UpCode
Telefonun kamerası aracılığıyla barkod okuyan program
X-plore
Telefonunuz için windows gezgini türevi bir program
PaintPad
Mobilepanit'e göre daha az gelişmiş bir resim çizme programı,chipmunks60,bu programı taban aldığından,ikisini aynı anda kuramazsınız.
FX-602P-Mobile
Gelişmiş Casio hesap makinesi
fring
Telefondan,MSN,skype,g-talk kullanmanızı sağlayan program.
Program Paketi Link;
RapidShare: Easy Filehosting