Yahu repmidir rap midir adınıda bilmiyorumda.. Net alemınde boyle bır cılgılınlık almıs basını gıdıo r1o dada böyle.. host arıyordum parasını vercek satın alcak.. ve hostun yanında sıstem kurulumunda yardım edecek arkadas..

mesajlara bakarmısınız!

Redinq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Rep Listem 'de Suanda Bulunan;

İsim - Nick Gibi Bir Açıklama Yapmamış. Kim Yolladı Belli Değil.
Buyrun bir - Rep daha;

Sırf - Rep vermek için bahane bulunmakta. Benim büyük yazmam veya küçük yazmam alışkanlık olayım. Şuan ki küçük harfle bile yazarken zorlanıyorum. Elim alıştığından baş harfleri büyük yazarım.

Hem bu yazı şeklim; Ne forum kurallarına aykırı bişe nede forum düzenine aykırı. Yazı şeklim saygılı,terbiyeli,mesafeli ve okunur bi şekilde oldugu sürece flood yapmadıgım sürece herhangi bir uyarı veya - Rep almamalıyım. Fakat - Rep kim veriyorsa saçma sapan konuları bahane ederek vermektedir.

Forum Yöneticilerine burdan sesleniyorum; Lütfen Arkadaşlar bir bakın bu konuya, Kafasına göre ve Saçma sapan konulardan -Rep dağıtan biri var. Nick de yazmadıgından bilemiyoruz.

SAYGILARIMLA ARZ EDERİM YÖNETİCİLERE
Banada Geldı Bu Konudan Kaç Kere - Rep , Anlamıyorum Ne Yapmaya Çalışıyo Arkadaş.
Konu siz - rep alasınız diye açılmadı... aslında konu onemlı bı konu yaparım dıyen yapmayan olur dıyen oldurmayan neyse.. kımseden yardıma gerek kalmadan wp den guzel bı sıte kurduma ınanıyorum. en azından kendım kurdum yada bı kac oynama yapdım uzerınde. ısteyenler ozel pm ıle adresı ısteyebılır. saygılarımla

Bu arada -15 olmus ? ne yanı burası eksı onbes oldu dıe cokmu yanlıs adamım ?

lafın ozetı.. anlamadım ve geyık olsun ıstedım.. cokmu onemlı ? sahıden bu rap