Bu yönetim geçen seneki başarılı hocayı sırf egoları ve 3-5 kuruş az vermek uğruna gönderip, takım ve camia içindeki işleyen çarklara çomak sokmuştur.

Aurellio gibi bir futbol hamalına 3-5 kuruş fazla vermemek uğruna elde tutmayıp, herşeyi alt üst etmiştir.

Aurellio gider daha iyileri gelir diyip, vasat muzmin sakat Josico gibi birini getirip, oyuncu ve marka kalitesini düşürmüştür.

Güiza gibi ispanyanın zafer biryolunu getirip üstüne 42 milyon tl para verip koca bir fiyasko yaratmıştır.

6.haftada gitmesi gereken Aragones'e tahammül eden bir yönetim Fenerbahçe'ye ihanet ediyordur.

Aziz Yıldırım hayalimdeki hoca, disiplin abidesi, en iyi çalıştığım hoca, ben inşaattanda anlarım futboldan da, bu takım yürüye yürüye şampiyon olur gibi saçma sapan yorumlarını dinledikden sonra benim gözümden düştü başkan.Fenerbahçeye çağ atlattın Aziz başkan ama aldığım sinyaller Aragones'le seneye devam etmek istediğin yönünde.Eğer Aragones ile devam edeceksen değil seni, kralını tanımam.Taraftar Aragones varsa biz yokuz derken, ancak Galatasaraylıların ve Beşiktaşlıların istediği gibi Aragones ile devam etme fikri beni endişelendiriyor. Eğer Aragones ile devam edeceksen bırak bu işleri.

Aragones gitmeli Zico zamanında 130-140 YTL ye bulamadığımız formalar şimdi zibil 40-60 tl civarı satılıyor.Değerini düşürdünüz büyük takım hüviyetini kaybettirdiniz,bizi futboldan soğuttunuz.....