Bu işler öyle sunucuyu alıp ücretini ödemeyip, telefonlara çıkmayıp, atılan mailleri yanıtlamayarak olmuyor. Hizmet alıyorsanız ücretini ödeyeceksiniz. Sunucuyu almadan önce 20 tane takla atmayı biliyorsunuz ödemesini sonra yapalım diye. Daha aldığınız vps paketinin ücretini ödeyemiyorken neye dayanarak bir de insanlara hizmet verme peşindesiniz ?
merhabalar batuhan bey ben trpaket den levent batuhan bey iyi hoş güzel diyorsunuzda email dede *********** diye email atmısınız ustad batuhan bey bundan 4 sene önce gene sizin ile alısverimiz oldu sizden cpanel almıstım qylık 150 tl ye ozamn tıkır tıkır ödeyen bendim ozamn sizi dolandırmadımda şimödimi dolandırdım ? sizin ile 4 senedir tanısırız size kendi müsterimi getirip sunan ben degilmiydim radyokaradag.com u ben sizi dolandırdım ya dolandırdıgım için yeri geliyordu size müsterlerimi bile veriyordum degilmi batuhan çelikel . gelelim vps olayına batuhan bey gmail dede bana yazmısınız. şimdi sizin ile muhatap olan ben degilim benım bünyemde çalısan muhasebeci arkadas murat özalp muhatap olmus sizinle vps için ben sizinle konusmadım bile soruyorum sizie benımle telefonda kaç kere konusmuslugunuz var vps konusunda 506 993 01 08 arayın konusun kendisi ile kendisini trpaket.com bünyesinden kovduk açıkcası bizima dımızı kulanıp sizinle olsun baska ları ile olsun rezil ettigi için ve kendisi hakkında aranması olmak üzere işlem balatılmıstır kendsi bünyemizden ayrıldıkdan sonra basta
| Seyzge.Com | Video Dunyasi Forum Alisveris Haber itiraflar +18 Videolar komik video ilginc Video olmak üzere bir çok müsterimizi arayıp yok levent beyler ve fatih beyler trpaket i bıraktı ben devir aldım ödemeleri bana yapın demiş bunu söleyen bire bir müsterilerimizdir bilip bilmeden burda yok dolandırdınız v.s gibi sözler sölemeseniz sevinirim demisinizki email de banner atarım iş yapamazsınız siz gidin benımadıma sunucu alıp siparis veren murat özalp i bulun ona söleyin ha banner mi atacaksınız atın hiçde umrumda degil ben sizinle muhatap olmus olsam daha önceki gibi sizi ararım batuhanbey bendimsizinle muhatap olan derimn okadar düsmedim daha batuhan çelikel. kolaygelsin ha buarada muraT ÖZALP gaziantep /nizip de ikametgah etmekde 506 993 01 08 teli iyi günler kolay gelsin