ersadhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
serginho adlı arkadaşı destekliyorum çünki trpaket bizede yanlış yaptı gibi bişey... Bir oyun için anlaşma yapıldı kurulması için 3 gün bekledik kurulmadı başta oyun hakkında kesin kurulacak ve yapılacak deniliyordu sonrada bir eksiği var diye bizden 250 ytl kadar bi ücret talep ettiler oyun 2 gün gecmesine rağmen kurulmadı . Firma sorumlusu ile görüştüm ve ben parayı iade etmem diyerek konuyu kapattı. Ufak paralar için yalana gerek yok başka kurulmadıysa kardeş bu kurulmaz denilirdi .. kesin kurarız denilmezdi Yapamıyacakları işi yaparız demiyecekler ...

merhabalar alperen bey ne güzel konusmusunuz böle sizi ayakta alkıslıyorum bravo alperen bey insanları kandırmayın . siz ne zamn benımle görüstünüzde parayı iade etmem dendi + ortagınız olan mustafa.erol bey eski çalısanımız olan murat özalp in görevine son verdigimiz gün kendisi ile görüstü bu olayla kesinlikle firma sahiplerinin hatası yoktur ödemeyi benden alacaksınız bu işi firma adına almadım ben aldım diye. unutmayın msn de sizede sölenmişti bu .
gelelim oyun a size anadolumburda.com ile birlikte 512 ram 80 gb hdd verilmedimi soruyorum size + biz oyununuzu madem kurmadık da diger ortagınız olan ozan bey webmsterimiz olan fatih nurduhan bey in 4 kere kurdugu oyun temesını fatih bey kurdukca bozup bozup atmadımı ftp ye girip de ben istanbula bir iş görüsmesine gittim gün ? biz hazırladıkca siz bozdunuz biz hazırladıkca siz bozdunuz olmadı 3. ortagınız olan ozan bey'in etmedigi hakaretler kalmadı biz elmeyin ftp ye girip degiştirmeyin dedikce sizler bozmadınızmı ? yukarda allah var soruyorum size. Ozan bey in bize ettigi hakaret ve sözlerden dolayı msn de olsun telde olsun uyarıp sizi ozan bey hakkında avukatımız aracılıgı ile hakaret davası açılacak dedigimizde yalvarmadınızmı levent bey lütfen ozan bey i bilmem ama bizide mahkemeyi verirseniz basta ailemize olmak üzere çevremize rezil oluruz diyen kimdi.?
madem biz sizi dolandırdık hiç işinizi yapmadık sizin deyisiniz ile buyuurn bilisim suçlarına sikayette bulunun olmadı mahkemeye verin. kimin haklı şıkacagını görelim. eger şikayet dilekcesi yazmayı bilmiyorsanız gelin denizliye birlikte hazılayıp sunalım.
Ama sunu çok iyi bilin ozan bey ile birlikte bizi karalamaktan ve insanları yanıltmaktan dolayı gerekli işlemleri ben başlatacagım avulatımız a gerekli talimatları verecegim.