cartel Türkiye de ilk Türkçe rap müzik yapan gurup en iyilerin arasındalar hala bana göre birde ceza gekko g diyenler oldu gekko neysede ceza boş bana göre
piyasanın en iyisi belli zaten sagopa kajmer (şahsen rap müzikle yakından ilgilendim söz müzik) + trde güveniyorum ki kendime beat box da üzerime tanımam (hiphop kültürünün bir parçasıdır) dinlenebilecek rap diyebileceğim şu zamanda sagopa kajmer - killa hakan - gekko g - fuchs - Mt - kolera - eko fresh - bloke - fuat (vazgeçilmezim) yener vs.. aklıma gelenler. neden ceza yok aralarında diye düşünen olabilir. fuchs'a yapmış olduklarından dolayı sadece bu sebep yeterlidir. zamanında onuda dinlerdik severdik ama hangi hain sevilmiştir ki.
Usta, bak ben de senin gibi yaklaşık 10 yıldır hip-hop dinliyorum
12-13 yaşımdan beri dinliyorum. Ceza 'nın Sago'nun toy zamanlarını Underground albümlerini "Mayk çek"

hallerini bilirim. Hala çogu ezberimdedir. Onlarla büyüdüm. Ben Ceza 'yıda seviyorum , Sagopa'yı da. Ha iş müziğe gelince ikisindede ayrı haz alıyorum, aslında ne kadar araları bozuk olsalarda ikiside kesinlikle birbirlerini tamamlıyorlar. Kişilik konusuna gelince Ceza gerçekten yanlışlar yaptı, bazı şeyleri çok abarttı, Sago adam gibi adamdır, dindandır, 3 yıldır hayatını tasavvufa adadı, Allah yardımcısı olsun.
Forver Sagopa & Ceza , ikisinide seviyorum ikiside apayrı benim için. Ama bu işin ustası Ceza 'dır bunu unutmayın, kişilik beni ilgilendirmez, ilgilendirirse Sago derim.