merhaba, öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. aslında benim sorunumun loasyonla alakası yok yani sitelerimin amerika almanya veya türküyede barınması benim için hic sorun değil önemli olan benim bu hizmeti aldığım kişiler. türkeyede çalıştığpım hibirisi sağlam cıkmadı. sabah işe gidiyorum akşam bir geliyorum siteler kapanmış ee adamda yok ortada dicket acıyorum adam tutuyor 2 gün sonra cevap veriyor eğer o akşam şansım varsa en erken 2 saatte cevap alıyorum ( komedi gibi değilmi ) bu şekilde calıştığım birkac arkadaş ile bu tür sorunlarımız oldu ve ben artık yeminliyim herhangibir türkten sunucu vps veya webhostin hizmeti almamaya

yaklaşık bir yıldır godaddy ve ahosting.biz isimli 2 firma ile çalışıyorum godaddy deki sitelerim yaklaşık 30 k ve godaddy unlimited hostin kullanıyorum şu güne kadar herhangibir kesinti veya sorun yaşamadım. tam bir yıl oldu ahosting.biz firmasıda öyle sadece ahosting.biz ile çalışırken 2 saatlik bir kesinti yaşadım (oda benden kaynaklıymış sunucu ip numaramı banlamış ) bunun dışında bu iki firma ile hicbir sorunum olmadı e artık türklerle calışmıyorum bende isderim türkler kazansın paramız yabancıya gitmesin ama umduğum hizmeti hicbirinden alamıyorum.