EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar, lafım herhangibir hosting firmasına değil lafım ortaya kim üstüne alınırsa.
türk hosting firmalarının artık hicbirine hicbir şekilde güvenim yok !
biri tutar datacenterde bakım var der öbürü tutar paraları toplar 3 gün sonra makinaları kapatır kacar. bir diğeri desteğe ihtiyacın olduğunda karşında olmaz veya kimseyi bulamazsın nedir bu ya ben anlamadım. neden böyle oluyor.
yurtdışındaki firmalar nerden böyle değiller ? azda olsa onları örnek alsanız olmaz mı ... ?
iğreniyorum artık türk hosting firmalarından
artık bir yılı aşkın süredir türk firmalarının hicbiri ile butür sorunlar nede ile çalışmadım ve çalışmayacağım
Sitem ediyorsun bellide bari sitem edeceksen kime ettiğini söyle ortaya taş atacaksan bir konu aç da kime atıldığı belli olsun.Bu konu başlığında bir taş atıyorsan direk konu sahibine gider lafın.

Her firma bir değildir.2 Yılı aşkın süredir hizmet veren firmaların hangisinin konusu açılıyor forumlarda ? Hizmet alırken biraz daha araştırırsanız Türkiyedede en az Yurtdışı gibi kaliteli hizmet veren bir sürü firma mevcut.
Bir kaç örnek vermek gerekirse.
Seçkin Bey , Biz (DHS) , Osman (NiTEL) , Yusuf&Hayri (Hexca) ,Kerem (Kadeweb) , Serkan (Smyrna&Alastyr) , Atilla (LNW) ,alanaditescil , Sayfanet
Bu yukarıda saydığım firmaların hangisiyle çalıştınızda Türkiyeye güveniniz azaldı merak ediyorum.
Yukarıda saydığım firmalar ancak iflas ettiği zaman hizmet kalitesini düşürecek firmalardır.(Dikkat Firma diyorum piyasadaki çoluk çocuk değil)