- Bahsedilen Site Google Tarafından Hergün İndex`lenen Güncel Bir Site Olunca Google 2 Saatte Değil 2 Dakikada Bile Yanıt Verir.
- Ve Yaşanan Hit Kaybı Sadece Ziyaretçilerin Bilgisayarlarındaki Antivirüs Programlarının Engellemesi Yüzündende Kaynaklanmıyor. ( Buda Bir Etken Ama Hepsi Bununla Sınırlı Değil )
- Eğer Bu Virüs Sitenizde ise ve Siz Farkında Değilseniz Google Farkında Olduğu Zaman Sitenizi Kalitesiz Site Kategorisine Koyup Alt Sayfalarınızı ( Genelde Hit Alan ) Aramalardan Düşürüyor. Asıl Hit Kaybının Sebebi Budur. Bu Kod Yüzünden Site Fişlenmiyor.
- Ve Ben Bu Kodu Bulup Kaldırdıktan 2 Saat Sonra Bu Kaybolan Alt Sayfalarım Tekrar Eksi Yerine Geldi.
Sen Buna İster Google`nin Verdiği Cevap de İstersen Deme...
Ben burada sizin dediklerinizi yanıltıcı bir ifade kullanmadım, bilakis sözüne katkı sağlaması adına bir açılım yaptım ve
direkt buna bağlanması doğru değil dedim.
Ayrıca bu kodun bulunduğu fakat dediğim yöntem ile load edilmeyen bir iframe sitenizi google un gözünde değersiz kılmayacaktır. Sizler sitenizi açtığınızda ne görüyorsanız kaynak kodunda, google da onu görüyor, fazlasını değil.
Ve bu anlamda iframe lenmiş bir trojen nedeni ile hitinizi düşüren google hiçbir zaman eski hitinizi 2 saatte size geri iade etmeyecektir. 2 saatte düzelen durum antivirüs programlarının sitenize olan erişimine engel olmaması nedeniyle oluşan bir serbestliktir.
Herkese hayırlı akşamlar...