Bu eleman bana bulursan alırsın paranı felan gibi laflar ediyordu bildiğiniz gibi bende bu memleket ufak yer bulurum diyordum.
Daha haftası dolmadan arkadaşın bulundugu yeri tesbit ettik.
25 nisan 2009 cumartesi saat 17:30 civarında bi kaç arkadaş ziyaret etti bu adresi ankarada. Ben şehir dışına çıkamadım yoğunluktan dolayı.
Adres evinin çıktı ve annesi evdeymiş adrese giden arkadaşlar aradı bu şerefsizin yaptıklarını söyleyelim mi diye annesine bende gerek yok sadece arkadaşı olduğunuzu şehir dışından geldiğinizi ve selam söyleyin dedim aynen bu şekilde oldu evinin fotoları çekildi ve geri dönüldü. fotoları 24 saat içinde eklerim isteyen olursa.

Fikircan efendi bak kaçak oynamak öyle sanalda erkeklik yapmak olmuyormuş kime bulaştığına dikkat et herkes senin gibi çocuk değil ekmeğinin peşinde.
Senin kadar aciz birisi olsaydık o evde kim varsa onlarla tartışırdık ama annen çıkmış kapıya senin annende en az benim ki kadar kutsaldır benim için o nedenle sadece selamlarımızı ilettik sana teyzemize bir saygısızlık etmedik arkadaşıyız dedik döndük geldik işimize. umarım umarım bundan bir ders çıkartırsın biz efendilik yaptık ama başka biri varsa bizim durumda bıraktıgın herkes bizim gibi olmaz gelip bulduk seni diyip dönmez kırar kemiklerini verir eline aman dikkat.