KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz daha doygun renkler kullanabilirsin .
renk paleti önerileriniz varsa çok sevinirim (:

umutsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
defter yada not defter şeklinde daha önce wordpress tema çalışmaları yapılmıştı ama ...
evet haklısın; piyasada gerçekten gereğinden fazla bedava yada paralı bir çok ofis teması, defter teması gibi birçok tema bulunuyor ama dediğim gibi bu ilk wp tasarımım ve sadece kodlamayla yeterince boğuşacağımdan tasarıma pek vakir ayıramadım..

seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünceniz güzel, ancak tasarım sayfaya sığıp sığmayacağı konusunda endişeliyim. Sol kısımdaki, twitter facebook bağlantılarını da katarsanız yaklaşık 4 kolonlu bir tema ortaya çıkacak, bu da yazı alanını sıkıştırmanıza neden olacaktır.
tasarımı photoshop da tasarlarken tam sığacak şekilde tasarladım ama dediğin gibi kodlamaya geçtiğimde sığdırmakta bende sorun yaşadım o yuzden, twitter, facebook vb paylasım kısmını ust tarafa almayı uygun gördüm.. yazı alanını sıkıştırmama gerek kalacağını sanmıyorum çnkü sadece en yeni mesaj (onun da sadece bir kısmı) gözükecek devamı -eski postlar- aşağıda sadece resim olarak gözükecek..

xiyix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gayet başarılı,güzel görünüyor.. bitirince paylaşmayı düşünüyorsanız kullanmak isterim..
evet eger bitirebilirsem paylaşmayı planlıyorum (:

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar (: