Ne rezil bir insansın sen ya 2 3 mesaj önce Said benim muhattabım değil demiyor muydun sen? 500 gb ı aştı deseydin o zaman. Şimdi mi söylenir bu? Laf salatasından başka birşey yapmıyorsun. Hosting işini bırak Mustafa bu işten anlamıyorsun. Ödeme filan gecikmedi yalan söyleme hiç mi Allah korkusu yok sende? Tam rezalet ya: ) Ayrıca şu hesabı eylülbilişim sormuştu mesajları okumadan cevap attığın ne kadar da belli... Son 3 ayda hiç bir problem çıkmadığı yalandır. Sunucuların webmaili çalışmıyordu bunun dışında kesintiler oluyordu.

60 tl : bizim sunucular ve sanlihostun ayrı ayrı ödemeleriydi. Herhalde muhasebeden anladığın da yok.

Özet:
Bilsan Tic. LTD. ŞTİ bizi yedeklerimizi konuyu kapatmak karşısılığında vermekle tehdit ediyor ama biz bu korkaklık katsayısında insanlar değiliz. Her sözleri birbiriyle çelişiyor ve bizi çelişmekle suçluyorlar. Sorun yok filan diyorlar halbuki bu sitede açılan diğer konulardan ve tarafsız şahısların yorumları açıktır ki bilsan bu işi bilmeden yapmakta bir çok insanın maaduriyetine sebebiyet vermektedir. Tekrar ediyorum ; bu konu açılana kadar bize bir kez bile ödemenizi yapın yedeklerinizi vereyim demediler. Yarın vereceğiz şu gün vereceğiz diye geçiştirdiler. Ödeme yapın deselerdi lanet olsun diyip büyüklük bizde kalsın diyip yapardık zaten.Lâkin yumurta X e gelmeden iş yapmamak adet haline geldiğinden bu tavırlarını da şaşkınlık içerisinde izliyorum.

Talebimiz:
1-) Bilsan bu siteden daha fazla maddi ve manevi zarar vermeden geri dönmemek üzere uzaklaştırılsın.
2-) Yedeklerimizi başına çalsın.
3-) MSN üzerinden destek veren firmaların bu işle mükellef kişileri Türkçe öğrensin ki yukarıdaki okuma zorlukları yaşanmasın.
4-) Bilsan artık adımızı öğrensin. (Adım halil değil. Halilcan ben sana must yada mu diyor muyum? Demiyorum.)
5-) Konu Yukarıda Tutulsun (Sabit) Bilsan firması hakkında ibret-i alem olsun.
6-) Böyle hikayelerin sonunda gökten düşen 3 elma bilsanın olsun. Hamdolsun. Afiyet Olsun.

Selametle